fbpx

Nakupovanje daril brez stresa

Dom & prosti čas, Zanimivo, Življenjski slog

Če vam nakupovanje daril vsako leto predstavlja stres in napor, vam svetujemo, da to leto z nakupi začnete čim prej. Tako boste čas v veselem decembru lahko namenili druženju z družino in prijatelji, saj boste brez skrbi, da ste pozabili na kakšno darilo.

Ker je nakupovanje stresno za vas in tudi vašo denarnico, smo pripravili nekaj nasvetov, ki vam bodo olajšali to delo.

Seznam

Najprej naredite seznam ljudi, ki jih boste letos obdarovali, in seznam daril, ki bi jih želeli podariti. Naredite širši seznam in se vsakemu obdarovancu dobro posvetite. Razmislite, kakšne so njegove želje, interesi, kakšen je njegov značaj in mu podarite darilo, ki mu bo pričaralo nasmeh na obraz, vam pa ogrelo srce.

Določite znesek

Darila predstavljajo kar precejšen strošek, zato za vsakega določite znesek, ki ga boste namenili za obdarovanje. Manjši kot je znesek, večji je izziv, a verjemite, če začnete že danes, ste lahko zelo izvirni tudi z malo denarja.

Po nasvet na splet

Ko boste imeli seznam, najprej pobrskajte po spletu. Preverite, kje lahko kupite izdelke ceneje, kje so akcije. Lahko pa počakate tudi akcije in popuste, s katerimi nas trgovci vabijo konec novembra in decembra.

Če se odločite za nakup po spletu, boste prihranili precej časa in tudi živcev. Gneča, ki je značilna za zadnji mesec v letu, je lahko precej stresna, kajne?

Da pa ne bi prišlo do presenečenj in bi obdarovanec darilo videl prej, kot je namenjeno, lahko pakete iz spletnih trgovin naročite v priročen PS Paketomat Pošte Slovenije.

S storitvijo Moja dostava, moja izbira lahko spremenite naslov pošiljke tudi, ko je že na poti k vam. Pakete pa lahko na PS Paketomatu tudi oddate.

Voščilnice

V današnjem digitaliziranem, »insta« svetu je zares lepo, ko poštar v nabiralniku pusti voščilnico. Lahko jih kupite, lahko pa jih izdelate sami. Na spletu boste našli veliko idej in navodil za izdelavo unikatnih voščilnic. Za piko na i pa lahko dodate še osebno poštno znamko, ki jo izdelate sami. Posebej starejši bodo veseli te male, velike pozornosti.

Da bi voščilnice in paketi pravočasno prispeli, si oglejte spodnjo tabelo.


Sledite nam