fbpx

Najlepši otroški trenutki

Družina, Novice, Zanimivo

Otroku boste podarili najlepše darilo za vse življenje, če mu boste najlepše spomine iz otroštva shranili v albumu.

Prvi in najlepši spomini izhajajo iz otroštva in so povezani z družino. Spremljajte in fotografirajte razvojne mejnike svojega malčka; prvi zobek, prvi korak, prva beseda. Saj se jih znova in znova radi spominjamo in obujamo, zato jih je treba trajno shraniti. Brezplačno si izdelajte dnevnik, otroški foto album in nikoli ne pozabite teh čudovitih, dragocenih trenutkov. Otroku pa boste podarili najlepše darilo za vse življenje.

Ujemite najpomembnejše trenutke svojega malčka v Nini knjigi.

Ustvarite unikatni otroški foto album, foto knjigo ali dnevnik in ohranite spomine za vse življenje.

otrocek1

Otroški album in dnevnik kot aplikacija na telefonu.

Fotografije z ujetimi pomembnimi trenutki svojega malčka opremite z zabavnimi komentarji, uporabite predloge po meri in ustvarite otroški album in dnevnik kar na svojem telefonu. Čudovito, unikatno foto knjigo s fotografijami malčkovih najlepših trenutkov, boste naredili v nekaj minutah, saj je izdelava zabavna in preprosta.

pomembni trenutki na telefonu

Naj pomembne trenutke vašega malčka vidijo tudi prijatelji in sorodniki

K ogledu unikatne otroške Nini knjige povabite tudi babice, dedke, strice, tete, druge mamice ali prijatelje. Lahko jo delite tudi na Facebooku in ostalih družabnih omrežjih ali pa jo imate le zase.

otrok in igra

Najlepše darilo – Nini knjiga v tiskani verziji

Najlepše darilo za vas in vaše najdražje pa je, da lahko svojo unikatno ustvarjeno Nini knjigo naročite v tiskani verziji in za vedno shranite najlepše trenutke svojega malčka.

nini knjiga

nini-book-logo

O izzivih vzgoje in zabavnih izkušnjah z navihanimi malčki lahko berete tudi na Nini blogu.

Obiščite jih tudi na Facebooku, kjer na Nini Svetu lahko dnevno spremljate izkušnje drugih staršev pri vzgoji, delite odlične nasvete in ideje in še mnogo več.

Oglasno sporočilo


Sledite nam