fbpx

Najlepši božič z Optical Expressom!

Novice

Ali ste že začeli načrtovati, kaj boste delali za božič in silvestrovo? Če razmišljate o najlepšem darilu, ki bi ga radi dobili ali podarili, kaj pravite o božiču z novim pogledom na svet?

Božični popust za vse metode laserske korekcije vida

Ali ste že začeli načrtovati, kaj boste delali za božič in silvestrovo? Če razmišljate o najlepšem darilu, ki bi ga radi dobili ali podarili, kaj pravite o božiču z novim pogledom na svet?

Optical Express je pripravil poseben božični popust za vse, ki bodo opravili poseg od 15.11. do 31.12.2014. Na 45% popusta za vse metode laserske korekcije vida boste dobili dodatnih 200€ popusta (za obe očesi).

Gre za kratkotrajen poseg, ki je povsem brez bolečin. Pred posegom je potrebno opraviti samo en pregled, da bi ugotovili, ali ste dober kandidat, po pregledu pa lahko naredimo poseg. Poseg traja približno petnajst minut, že naslednji dan pa lahko opravljate vse vsakodnevne aktivnosti. Skrb, ali bo ta odločitev na kakršen koli način  vplivala na čas, ki ga boste preživeli z ljudmi, ki jih imate radi, je povsem odvečna, poseg pa vam tudi ne bo skalil kakršnih koli načrtov za silvestrsko potovanje. Lahko celo rečemo, da bodo vaše počitnice kvalitetnejše in bolje izpolnjene, spomini pa trajni!

slika_bozicek

Optical Express center v Zagrebu je del Optical Express skupine, ki je številka 1 v Evropi za lasersko korekcijo vida, z izkušnjami pridobljenimi v več kot 2.000.000 posegov, sodeluje pa z vrhunskimi oftalmologi in strokovnjaki za lasersko korekcijo vida. V vseh Optical Express centrih uporabljamo izključno Advanced CustomVue in IntraLase tehnologijo, ki zaradi svoje natančnosti in hitrosti omogoča višjo raven varnosti in kakovosti laserske korekcije vida. Zato ste lahko pomirjeni, saj ste v izvrstnih rokah!

Naročite se lahko na telefonsko številko +385 (0)1 56 25 450 ali pa na spletni strani www.opticalexpress.si.

 Oglasno sporočilo


Sledite nam