fbpx

Najboljši planet pod soncem

Novice

Vsak mesec nova pustolovska odprava z revijo Moj planet, odkrivanja narave, potepanja v živahni druščini, zabavni poskusi … za vse radovedneže od 4. do 9. razreda.

Če zdaj naročite, največ dobite!

Moj planet – izvirna slovenska naravoslovna revija za šolarje

»Moj planet je v Sloveniji pravzaprav neke vrste »zvezda« med poljudnimi naravoslovnimi revijami za otroke. Je vsebinsko prijetna in poučna, dinamična in slikovita, s trajno vrednostjo,« je zapisala Lučka Kajfež Bogataj, prof. dr. na Biotehnični fakulteti Univerze v Ljubljani.

Otroci so radovedni po naravi in raziskujejo z užitkom. Zato je v njihovem razvoju zelo pomembna revija, ki spodbuja željo po odkrivanju in znanju, ki širi obzorja, ob kateri vzljubijo naravo in okolje, v katerem živijo.

Raziskuj, odkrivaj, opazuj – in se zabavaj!

Zakaj se zdi, da se delfini vedno smehljajo? Ali bi si kdaj mislili, da so pingvini romantiki, papige nimfe pa ljubeči starši? A je res …

O vsem tem in še marsičem lahko preberejo radovedneži v privlačnih predstavitvah živali, rastlin, človeka v reviji Moj planet. A to je le delček zanimive vsebine revije, kajti tu so še druga čudesa narave, tisoč in ena zanimivost v rubriki Ali veš.

PR_Mp_naslovna_613

V vsaki številki so tudi krajši prispevki o nenavadnih živih bitjih in pojavih. Poleg pa številni namigi za delavnice in poskuse – odličen vir za pripravo plakatov in projektov.

Zanimivosti, osupljivi podatki o našem planetu in njegovih prebivalcih

Ali verjamete, da nastaja v severnem delu Tihega oceana iz odvrženih vrečk po vsem svetu plastični otok, velik za 70 Slovenij? Da, tudi tako neverjetne vsebine in osupljive podatke in fotografije prinaša revija Moj planet.

PR_Mp_vetko_rekorderji

V vsaki številki revije najdete tudi kontaktne rubrike. Dr. Vetko ima vedno pripravljen koristen nasvet o negi domačih živali.

Avtorji prispevkov so strokovnjaki, ki pišejo razumljivo, privlačno in z občutkom za mladega bralca. To je zelo pomembno, saj je namen revije tudi ta, da otroci ob vsebinah razvijajo čut za soljudi, živo in neživo okolje.

Vsaka mesečna odprava popelje bralce na nove pustolovščine v oddaljene in domače kraje. Vse z raziskovalno žilico navdušujejo zanimivi poskusi – si predstavljate, kako neverjeten je lahko tornado v plastenki?!

Moj planet bo od jeseni bogatejši še za pet novih rubrik. Med njimi bodo mesečni koledarji ‘dogodkov’ v naravi, predstavitve zanimivih naravoslovnih poklicev. Vsebino revije bodo popestrili tudi rekorderji v spanju, velikosti, celo smrdljivosti in požrešnosti …

Priloge, čudoviti posterji, strip, testi, zabavne naloge + DARILA

Ker so planetovci šolarji, jim vsaka številka revije prinaša tudi uporabne vsebine in plakate za uspešno delo v šoli. V vsaki številki so tudi veliki barvni posterji z živalmi, s katerimi bodo lahko okrasili sobo.

Še več nalog za zabavno raziskovanje: www.mladinska.com/mojplanet/ucni_listi

Za razvedrilo vsakokrat poskrbijo domiselni stripi, zabavne naloge, testi, križanke, nagradna vprašanja, kvizi … in v sivih celicah se kar kreše od nove energije.

PR_Mp_darili

Revija Moj planet razveseljuje naročnike tudi z različnimi nagradnimi natečaji in imenitnimi darili. V novem šolskem letu bodo novembra prejeli knjigo Skrivnosti mojega planeta, marca pa Živalske osupljivke.

• • • • • •

Revija Moj planet z zabavnimi in poučnimi vsebinami vzbuja in zadovoljuje radovednost otrok, ki mimogrede pridobijo veliko znanja iz naravoslovja.

Ob naročilu revije Moj planet bodo naročniki deležni kar 20 % popusta (za naročnike v šoli) oz. 16 % (za naročnike na domu) in drugih ugodnosti.

Oglasno sporočilo


Sledite nam