fbpx

»Najboljši način, da se pobližje spogledaš s Planiško letalnico«

Zanimivo, Življenjski slog

Tako je ob preizkusu 3D virtualne izkušnje smučarskih poletov dejal Prevc, dvakratni dobitnik olimpijske kolajne z iger v Sočiju 2014 in zmagovalec lanske zadnje tekme sezone svetovnega …

Tako je ob preizkusu 3D virtualne izkušnje smučarskih poletov dejal Prevc, dvakratni dobitnik olimpijske kolajne z iger v Sočiju 2014 in zmagovalec lanske zadnje tekme sezone svetovnega pokala v smučarskih skokih  v Planici. Letos ne bo dovolj le gledanje poletov, prvič v Sloveniji boste lahko tudi sami doživeli izkušnjo smučarskih skokov.

Kako? S pomočjo virtualnih 3D očal se morate spustiti po naletu, odskočiti z odskočne mize, skočiti v doskok in doživeti sprejem v izteku.

Kje? Izkušnjo rekordnega poleta z Oculus Riftom bo Zavarovalnica Triglav  kot dolgoletni partner Smučarske zveze Slovenije omogočila ljubiteljem smučarskih skokov v nakupovalnem središču Citypark v Ljubljani.

Kdaj? V soboto in nedeljo, 21. in 22. marca, bodite med obiskovalci, ki boste lovili nov svetovni rekord v smučarskih poletih.

virtualni_skoki

Največja slovenska zavarovalnica je že od nekdaj povezana z vrhunskim športom in več kot desetletje aktiven partner Smučarske zveze Slovenije, s katero uspešno in plodno sodeluje: kot zlati pokrovitelj nordijskih disciplin in sponzor biatlonske reprezentance. Poletom v Planici je zvesta že 46 let (od leta 1969) in predstavlja nepogrešljiv del vseslovenskega praznika v dolini pod Poncami, v letu 2015 pa je tudi zlati sponzor Planice.

Video

Po izboru uredništva


Sledite nam