Najboljši izdelki s kozmetičnih testov

Dom & prosti čas, Obvestila

Najboljši izdelki s kozmetičnih testov – kakovostni in hkrati cenovno dostopni.

kozmetika

Kozmetični izdelki in izdelki za nego se pogostokrat znajdejo pod prazničnim drevescem. So vsekakor pozorno darilo, saj podarimo hkrati nekaj lepega in uporabnega. Z izborom najboljših izdelkov s primerjalnih potrošniških testov zadnjih dveh let vam pomagamo, da boste izbrali najboljše izdelke, hkrati pa v denarnici ne bo zazijala prevelika luknja.

Obarvane kreme: Nivea Visage Getönte Feuchtigkeitscreme, dm/Balea Getönte Tagescreme, Müller/Terra Naturi Getönte Tagescreme Cranberry&Sesam

Zmagovalka testa obarvanih krem je Nivea Visage obarvana krema, s ceno približno 14 centov za ml (7,5 € za tubo), ki je primerna praktično za vsak žep. Na kozmetičnem delu testa je dobila kar tri “zelo dobre” ocene, kar je pri testiranju kozmetičnih izdelkov redko. Na voljo sta dva različna odtenka, naturell in bronze. Na testu sta bili dobro ocenjeni dobri tudi dm/Balea obarvana krema in Müllerjeva Terra Naturi Cranberry & Sesam. Cena za tubo ne pri prvi ne pri drugi ni višja kot 3,5 €, a pri slednji je na voljo le en ton.

Preverite: Test obarvanih krem

Maskare: Artdeco Perfect Volume Mascara Waterproof, L`Oreal Volume Million Lashes in Maybelline Jade The Colossal Volum` Express Mascara

Na testu se je mnogo maskar, ki so potrošnicam na razpolago po dostopni ceni , dobro odrezalo. Najvišjo oceno na testu je dobila Artdecojeva maskara, ki pa je odporna na vodo (waterproof), ima dober kozmetični učinek, pohvalile so jo tudi uporabnice na praktičnem delu preizkusa. Srednji cenovni razred, približno 11€. Dobro sta bili ocenjeni tudi L`Orealova maskara in je Maybelline Jade The Colossal Volum` Express Mascara. Pri L`Orealovi maskari so udeleženke na testu še posebej pohvalile krtačko s katero lahko trepalnice enakomerno obarvamo. Sodi v srednji cenovni razred, zanjo boste odšteli približno 12€. Še cenejša je Maybelline Jade The Colossal Volum` Express Mascara – približno 8€, na testu pa je dosegla enako skupno oceno kot L`Orealova.

Preverite: Test maskar

Laki za nohte: Sante Nail care, alessandro Nail polish, Anny, Manhattan Lotus Effect Nail Polish Longlasting

Najdražji je zmagovalec Sante(1,50€/ml), a obstaja veliko cenejših in le za las slabših alternativ. Kot smo ugotovili na testu zelo obstojni ravno niso, a svetijo se lepo. Vsekakor primerni za malce veselja za turobne zimske dni ali pa kot »obvezen« del rdeče barve na božični večer.

Preverite: Test lakov za nohte

Šminki: KIKO Double Touch in Max Factor Lipfinity Lipcolour

Dve t.i. kombi-šminke, ki ju sestavljata barvilo in glos, Obe zelo dobro obstojni in s prijazno ceno (Kiko približno 7 in Max Factor 11€), a po prvo boste morali čez mejo.. Več o testu dolgoobstojnih šmink pa v januarskem VIPu!

Napovedujemo: test šmink bo objavljen v januarskem VIPu, ki izide 3.1.2013.

Električne zobne ščetke: Braun Oral B Triumph 5000, Oral B Professional Care 500, Philips Sonicare Clean Care

Najboljša na testu, a zelo draga, je Braun Oral B Triumph 5000, za katero je treba odšteti skoraj 170 evrov,. Takoj za petami sta ji dve bistveno cenejši krtački: Oral B Professional Care 500 za približno 50 evrov in Philips Sonicare Clean Care za približno 40 evrov. Obe zelo učinkovito odstranjujeta obloge. Naš nasvet: pobrskajte po spletu, saj lahko odkrijete še kakšen popust.

Preverite: Test električnih zobnih krtačk

Naravne kreme za obraz: Santaverde Aloe Vera Creme medium, dm / alverde Tagescreme Olive Sonnenblume, dr. Scheller Multi – Schutz Creme Johannisbeer&Marula

Za ljubiteljice narave kozmetike: najboljše tri na testu. Prva je sicer precej draga (20€/30ml), drugi dve predstavljata krepko cenejšo, a dobro alternativo. Še posebej dm/alverde s ceno 3,25€ za 50ml, za dr. Schellerjevo pa boste odšteli približno 10€ za 50ml. In od zmagovalke sta slabši le ta las.

Preverite: Test naravnih krem za obraz 

Avtorica: Urša Šmid Božičevič, www.zps.si


Sledite nam


Hčerkin dnevnik (A Daughter’s Journey) s podnapisi