fbpx

Najboljše za vašega dojenčka

Dom & prosti čas, Otroški svet

Prihod novega člana družine prinese veliko veselja, pa tudi skrbi. Kdo bi si mislil, da za tako majhno štručko potrebujemo toliko stvari. In kako se odločiti katere pravzaprav kupiti, ko pa je na trgu toliko različnih možnosti?

Med pripravo na prihod novorojenčka, starši kar nekaj časa namenijo iskanju pohištva za otroško sobico, nakupu vozička, igrač in vse nujne opreme.

Sanjska sobica za mali zaklad

Načrtovanje otroške sobe za novega člana družine se običajno začne konec drugega tromesečja. Že prej pa se lahko odločite kakšne barve želite v sobi vašega malčka. Okoli četrtega meseca večina tudi že ve spol prihajajočega otroka, tako da lahko barve prilagodijo tudi temu. Kljub vsemu pa se vedno več ljudi odloča za nevtralne barve, ki jih lahko uporabijo tudi pri morebitnih sledečih otrocih.

Otroška postelja naj bo kvalitetna in prilagodljiva, saj bo vaš malček rasel skupaj z njo. V začetku lahko posteljico obložite z oblazinjenimi varovali in vanjo postavite gnezdo, ki bo ravno prave velikosti za majhnega dojenčka. Če izberete posteljico s prilagodljivim dnom, boste lahko vašega dojenčka na začetku lažje jemali iz postelje, kasneje pa jo boste znižali in tako preprečili, da bi otrok padel iz nje.

Posteljnina za zibelko naj bo iz materialov, ki dihajo, so udobni, predvsem pa lahko pralni. Imejte tudi dovolj veliko zalogo posteljnine, saj se vam bo najverjetneje zelo pogosto umazala. Izberite svoj najljubši vzorec udobne posteljnine Lesninine znamke My Baby Lou, nad katero bo vaš malček zagotovo navdušen.

Voziček po vaši meri

Otroški vozički so vedno bolj tehnološko napredni in udobni tako za vas kot za vaš naraščaj. Izbiro otroškega vozička prilagodite svojemu življenjskemu slogu. Če se radi sprehajate po mestu, potem izberite lahke in prilagodljive vozičke z okretnimi kolesi, s katerim boste preprosto navigirali po mestnih ulicah. Če ste bolj navdušeni nad sprehodi v naravi, izberite voziček, ki ni občutljiv na tresenje in z večjimi kolesi, s katerimi boste zlahka premagovali zahtevnejši teren. Za ljubitelje potovanj so najboljši vozički, ki jih lahko zelo preprosto zložite in sestavite. Premislite kako in za kaj boste voziček uporabljali in si nato izberite tistega, ki izpolnjuje največ vaših zahtev.

Igrače, ki spodbujajo otrokov razvoj

Prve igrače vašega otroka bodo najverjetneje ninice, s katerimi bo lažje zaspal. Kasneje se jim bodo pridružile plišaste igračke, različna grizala in motorične igrače. Pisani vrtiljaki za na posteljico in igralni centri, bodo vašega malčka zabavali in mu pomagali pri razvoju. Kasneje jim ponudite različne didaktične in motorične igrače, ki bodo otroku pomagale pri spoznavanju sveta. Tople dneve izkoristite za igro zunaj. Vaši malčki bodo zagotovo navdušeni nad poganjalčki in peskovniki, s katerimi se bodo lahko zabavali ure in ure.

Znamka My Baby Lou vam ponuja čisto vse, kar potrebujete za vašega otroka. Njihovi ugodni in kakovostni izdelki bodo vašega malčka spremljali od rojstva dalje. Pri njih najdete vse, od pohištva za otroško sobo, do igrač in otroških vozičkov.


Sledite nam