fbpx

Najboljše stvari v življenju ostajajo iste

Zdravje in bolezni

Fructal, podjetje z dolgoletno tradicijo visokokakovostnih izdelkov iz sadja in drugih plodov narave, letos praznuje visoko, že 70. obletnico poslovanja.

Fructal, podjetje z dolgoletno tradicijo visokokakovostnih izdelkov iz sadja in drugih plodov narave, letos praznuje visoko, že 70. obletnico poslovanja. Ob tem so v Fructalu pripravili kampanjo z glavnim sporočilom »Že 70 let tradicije in ljubezni za vse generacije«, s katero želijo še bolj okrepiti svoj položaj v regiji.

Gre za nadaljevanje lanskoletne kampanje »Iz sadja z največ sonca« z dodanimi posnetki iz Fructalove preteklosti. Le kdo se iz svojega otroštva ne spomni Dvojnega C ali pa Frutka? Fructal je namreč močna blagovna znamka, ki je v svoji 70-letni tradiciji napisala številne uspešne zgodbe ne le v Sloveniji, temveč v celotni regiji.

»Že 70 let ustvarjamo najokusnejše sokove. Najboljši sokovi pa lahko nastanejo samo iz najboljšega sadja. Pri Fructalu se te zaveze držimo že več kot pol stoletja, zato ohranjamo zvestobo naših kupcev, pa tudi dobaviteljev. Veseli smo, da lahko skupaj z njimi in za njih proslavljamo že 70-letnico uspešnega poslovanja ter da v tem turbuletnem, stalno spreminjajočem se svetu ohranjamo tradicijo sodelovanja z naravo,« je zavidljivo obletnico komentiral direktor Fructala, Goran Medić.

Po izboru uredništva


Sledite nam