fbpx

Najbolj varčno ogrevanje: IR paneli

Novice

Alternativa klasičnemu ogrevalnemu sistemu in toplotnim črpalkam so infrardeči paneli, ki nudijo izjemen občutek topline, pleg tega pa so izjemo varčni.

Ogrevanje stanovanja je vsako leto eden večjih stroškov, ki jih moramo plačevati prav vsi. Alternativa klasičnemu ogrevalnemu sistemu in toplotnim črpalkam so infrardeči paneli, ki nudijo izjemen občutek topline, pleg tega pa so izjemo varčni.

Ustavite se v Centru energetskih rešitev v ljubljanskem BTC-ju in si oglejte najnovejše termodinamične IR panele EKO TERMODYNAMIC 7+, blagovne znamke Vitalheizung, ki omogočajo tudi do 35 % prihranka električne energije v primerjavi z ostalimi IR paneli. Nova tehnologija panela z vgrajenim posebnim termodinamičnim sistemom regulacije, ki deluje neodvisno od termostata panela, omogoča avtomatičen izklop delovanja, pri tem pa ne izgublja sevalne moči in ne troši električne energije, a še vedno ogreva prostor.

IR-dogrevanje_novo

Vse o Petrolovih energetsko učinkovitih in okolju prijaznih rešitvah za dom lahko najdete na spletnem mestu www.petrol.si/energija-za-dom. Za dodatno pomoč ali morebitna vprašanja so vam na brezplačni telefonski številki 080 22 66 na voljo Petrolovi energetski svetovalci.

Oglasno sporočilo


Sledite nam