fbpx

Naj vaše zdravje ne čaka

Zdravje

Zagotovo se vam je že kdaj zgodilo, da ste morali na nujno potrebni pregled pri specialistu čakati mesece in mesece. Čakanje na nujen pregled lahko vodi do poslabšanja bolezenskih stanj in komplikacij pri zdravljenju.

Tudi, če obisk pri specialistu ni nujen z vidika razvoja naše bolezni, pa lahko čakanje na diagnozo in negotovost glede našega bolezenskega stanja, slabo vplivata na naše psihološko stanje. Zakaj bi nas po nepotrebnem skrbelo, če pa lahko hitro in preprosto pridemo do specialistične obravnave, ki jo potrebujemo.

Vaše zdravje ne more čakati

Ker se pri Vzajemni zavedajo, kako nujen je hiter dostop do zdravniških in specialističnih pregledov, so pripravili zavarovanje Zdravstvena polica. Zavarovanje je namenjeno hitremu dostopu do zdravstvenih storitev v mreži zasebnih izvajalcev doma in v tujini.

S pomočjo Zdravstvene police, boste tako v primeru bolezni kot tudi poškodb, lahko prišli do hitre in kvalitetne obravnave brez čakalnih vrst, tako pri nas, kot onkraj naših meja. Glede na zavarovanje, ki si ga boste izbrali, vam bo zavarovalnica krila tako stroške specialistično-ambulantnih storitev, različnih diagnostičnih preiskav in operativnih posegov, kot tudi najrazličnejših protibolečinskih terapij in fizioterapij, vključuje pa tudi zobozdravstvene storitve. Vse storitve boste lahko uveljavljali tudi pri zasebnikih.

Katera polica je prava za vas

Zdravstveno polico lahko prilagodite svojim potrebam, poleg tega pa imate na voljo tudi polico, ki skrbi za zdravje najmlajših članov vaše družine.

Če vas skrbi, da vas čakalne vrste ovirajo na poti do zdravja ali okrevanja po poškodbi, je za vas najboljša izbira zdravstvena polica za specialistične zdravstvene storitve. Pri paketu si lahko izberete specialistične preglede zaradi bolezni ali pa zaradi nezgode, pri nadstandardnem paketu, pa vam krijejo specialistične preglede tako iz bolezenskih kot tudi nezgodnih razlogov. Če želite, lahko polico razširite še na dentalne in fizioterapevtske storitve.

Ker so poškodbe pogosto neizogiben del našega življenja, okrevanje po njih pa pogosto dolgotrajno in boleče, imate na voljo tudi zdravstveno polico za operativne posege. Če namreč predolgo čakate na nujno operacijo po nezgodi ali pa po drugi poškodbi, se ta lahko hudo poslabša, ob tem pa tudi neprestano trpite zaradi bolečin. Odločite se lahko za zavarovanje v primeru operacijskega posega zaradi bolezni ali pa zaradi nezgode.

Zdravstvena polica za otroke, bo vsem zaskrbljenim staršem olajšala spanje, saj omogoča hiter dostop do samoplačniških zdravstvenih storitev. Omogočite vašim najmlajšim dostop do specialističnih pregledov v primeru nezgode ali pa bolezni in tako čim bolj zavarujte njihovo zdravje.

V nujnih primerih do zdravnika kar prek telefona

Vzajemna omogoča tudi dostop do zdravnika ali specialista prek pametnega telefona, kjerkoli in kadarkoli ga potrebujete. Prek aplikacije Dr. Posvet, lahko z zdravstvenim osebjem komunicirate kar preko vaše najljubše aplikacije za klepet, pa naj bo to WhatsApp, Viber, Facebook Messenger, Skype ali pa Telegram.

Zavarujte svoje zdravje in zdravje vaših najbližjih s hitrim dostopom do zdravstvenih storitev, ki jih najbolj potrebujete. Izberite si zavarovanje Zdravstvena polica in si omogočite hiter dostop do specialistov pri nas in v tujini.


Sledite nam