fbpx

Naj vas ne skrbi – pri nezgodi vaših otrok Vzajemna poskrbi!

Novice

V zdravstveni zavarovalnici Vzajemna za novo šolsko leto 2012/2013 ponujajo nezgodno zavarovanje za predšolske otroke, šolarje in dijake ter študente.

V zdravstveni zavarovalnici Vzajemna za novo šolsko leto 2012/2013 ponujajo nezgodno zavarovanje za predšolske otroke, šolarje in dijake ter študente. Namenjeno je večji finančni varnosti v primeru nezgode, ki se mu lahko dodajo tudi druga zdravstvena kritja.

Tako starši kot tudi vzgojitelji in učitelji si prizadevajo, da bi naše otroke, tako najmlajše kot tudi tiste najstarejše, obvarovali pred nezgodami. A ker žal to vedno ni mogoče, so v zdravstveni zavarovalnici Vzajemna pripravili nezgodno zavarovanje Vzajemna nezgode za otroke in mladino, saj vemo, da nezgode ne moremo preprečiti, lahko pa omilimo finančne posledice.

Kaj vse zavarovanje zagotavlja?

Če se vaš otrok poškoduje in ima sklenjeno nezgodno zavarovanje, mu Vzajemna krije izplačilo ob 100 odstotni invalidnosti, izplačilo za trajno invalidnost, izplačilo zavarovalne vsote v primeru izgube življenja, dnevno nadomestilo za zdravljene v bolnišnici, enkratno nadomestilo izpada dohodka zaradi bolezni ali nezgode in enkratno nadomestilo za nadomestnega učitelja zaradi bolezni ali nezgode.
Sklenite edinstveno nezgodno zdravstveno zavarovanje, ki poleg naštetih kritij zagotavlja tudi zdravstvena kritja, kot so izplačilo zavarovalne vsote za težje bolezni, enkratno nadomestilo za stroške težjih operacij v tujini in pa enkratno nadomestilo za zlome kosti, izpahe ali opekline. Od izbranega zavarovalnega paketa in starosti otroka je seveda odvisno katera kritja so vključena v nezgodno zavarovanje.
Nezgodno zavarovanje predšolskih otrok je namenjeno otrokom od dopolnjenega drugega leta starosti do vstopa v osnovnošolsko izobraževanje. Nezgodno zavarovanje šolarjev in dijakov je namenjeno vsem osnovnošolskim otrokom in dijakom v srednjih šolah. Nezgodno zavarovanje študentov pa je namenjeno vsem študentom do dopolnjenega 26. leta starosti, ki niso v delovnem razmerju.

Prednosti zavarovanja Vzajemne

Poleg naštetega pa to še ni vse. Zavarovanje Vzajemne poleg ostalega omogoča tudi nadgradnjo nezgodnega zavarovanja z zdravstvenimi kritji, za šolarje in dijake in kritje nezgod, povezanih z vrhunskimi športnimi aktivnostmi (to so paketi: C šport in C+ šport). Če zavarovanje sklenete do 30. septembra 2012 (za študente je omejitev 31.10.2012) pa vam zdravstvena zavarovalnica Vzajemna nudi še deset odstotni popust!

Sklenite zavarovanje prek www.vzajemna.si in si prihranite skrbi pred začetkom novega šolskega leta.
Ne odlašajte z odločitvijo in sklenite nezgodno zavarovanje, saj, kot pravi stari rek: Nesreča nikoli ne počiva. Poskrbite torej za varnost vaših otrok in še danes izpolnite prijavnico. Več informacij o sklenitvi nezgodnega zavarovanja dobite tudi na brezplačni telefonski številki 080 20 60, prek spletne strani www.vzajemna.si in v vseh poslovalnicah Vzajemne po Sloveniji.

 Vzajemko vam ob sklenitvi nezgodnega zavarovanja podari kupon za banjico sladoleda.

Vzajemna od vsakega sklenjenega zavarovanja 1 EUR podari v sklad za nakup šolskih potrebščin socialno ogroženih otrok. Naredimo skupaj nekaj dobrega.

oglasno sporočilo


Sledite nam