fbpx

Naj otrok spoznava in vzljubi naravo!

Novice

S prebiranjem raznovrstnih vsebin o naravi otrokom prijazno privzgajamo tudi ljubezen do narave.

mk

mk
Malim radovednežem, ki radi odkrivajo svet okrog sebe, živali, rastline, človeško telo …, je na voljo revija Mali Moj planet, prva ustvarjalna naravoslovna revija za radovedne malčke od 2. leta starosti dalje. Avtorji revije Mali Moj planet prikažejo svet tak, kot je, realistično, in sicer na način, ki je najprimernejši razvojni stopnji otroka. Fotografije so velike in nazorne, besedila pa kratka in razumljiva.

Odkrivanje – raziskovanje – čudenje

»Vedno znova ugotavljam, kako zelo malčke pritegne živalski in rastlinski svet. Poleg tega pa se iz dobre naravoslovne revije lahko mkogromno naučijo. Revija Mali Moj planet ponuja odgovore na skoraj vsa naravoslovna otroška vprašanja, živali in rastline pa predstavi in pojasni s preprostimi in razumljivimi besedili in s prekrasnimi fotografijami. Je odlično dopolnilo dejavnosti naše družine na prostem,« pravi Barbara Mihelič, biologinja, mama petih otrok.

Ob prebiranju revije boste spodbujali otrokovo radovednost in željo po odkrivanju. Skupaj se boste čudili neverjetnim pojavom v naravi, otrok pa bo odkril tudi veliko novega o živalih, rastlinah, Zemlji, vesolju, zanimive podrobnosti o svojem telesu, o bližnjem in tudi širšem okolju.

Privzgajanje ljubezni do narave

S prebiranjem raznovrstnih vsebin o naravi otrokom prijazno privzgajamo tudi ljubezen do narave. Vaš otrok bo rad sodeloval: potoval s prstom po fotografiji prizora iz narave, vneto komentiral, z nalepkami dopolnjevalmk sliko, skupaj z vami izdeloval igračke iz kartona …

Ob naročilu revije Mali Moj planet do konca septembra boste deležni naročniškega popusta, prejeli pa boste tudi posebno naročniško darilo – pisano otroško pelerino.

Ne zamudite te priložnosti, naročite svojega otroka na revijo Mali Moj planet. Več informacij lahko dobite na brezplačnem telefonu 080 11 08 in na spletni strani www.mladinska.com/mali_moj_planet.

Oglasno sporočilo


Sledite nam