fbpx

Nahranite kožo, ki potrebuje prožnost!

Novice

Natali, Favnovo mazilo s 100 – odstotno naravnimi sestavinami, preprečuje nastanek strij ali ublaži že obstoječe.

Natali, Favnovo mazilo s 100-odstotno naravnimi sestavinami, preprečuje nastanek strij ali ublaži že obstoječe. Zaradi edinstvene brezvodne sestave prodrejo naravna masla in olja iz ekološke pridelave, vitamini ter dragoceno eterično olje smilja – immortelle v globlje plasti kože, jo nahranijo ter ji povrnejo prožnost in čvrstost.

9BE7A30A-78D7-11E1-AF5F-4FAE65B94067

Laški smilj, suhocvetka ali immortelle (helichrysum italicum) je rastlina severnega Sredozemlja in krasa. Eterično olje smilja ima zelo svež in intenziven vonj po senu, v katerem je moč zaznati nianse zeliščnega čaja in medu.

Nadloga, imenovana strije!

Strije nastanejo kot posledica popuščanja kolagenskih in elastanskih vlaken, ki so v globljih plasteh kože in skrbijo za njeno elastičnost in čvrstost. Na njihov nastanek vpliva naša genska zasnova in hitre spremembe telesne teže, ko koža vse težje prenaša nenadna raztezanja in krčenja. Rezultat? V vezivnem tkivu kože nastanejo zelo opazne brazgotinaste razpoke.
Omenjene spremembe se pojavijo predvsem v dobi nosečnosti in po njej, v dobi pubertete (ko se telo naglo razvija in raste), pri pridobivanju telesne teže ali hujšanju ter pri hormonskih motnjah.

Lahko sploh preprečimo nastanek strij?

Izdelki proti strijam so lahko zelo učinkoviti, če vsebujejo kakovostne sestavine, ki prodrejo skozi vrhnjo plast kože v dermis. Če imajo izdelki visoko vsebnost vode, je delež aktivne učinkovine majhen in učinkovitost izdelka se znatno zmanjša.
Za ohranjanje gladke kože in preprečevanja nastanka strij je potrebno uporabljati izdelke, ki kožo nahranijo, krepijo in izboljšajo prožnost ter elastičnost.

Natali, naravno mazilo proti strijam

Prednost naravnega mazila Natali je v njegovi brezvodni sestavi, zasnovani iz 100-odstotnih naravnih sestavin, ki pospešijo obnovo celic ter povečajo čvrstost in vitalnost kože. Zaradi premišljene in skrbno razvite sestave ima hranilno mazilo naraven in pomirjajoč vonj, se hitro vpije in ne pušča neprijetnega mastnega občutka na koži.
Vsaka sestavina v mazilu ima točno določen namen. Osnova mazila so ekološka naravna masla in olja ter biološko pridelano eterično olje smilja – immortelle, ki kožo nahranijo, navlažijo, povečajo njeno prožnost in regenerirajo celično tkivo.

4BA66E1E-8307-11E1-806D-4FAE65B94067

Natali, naravno mazilo proti strijam z eteričnim oljem smilja
 

Sestavine, ki obogatijo kožo

Karitejevo, kakavovo, mangovo in babassu maslo ter olje jojobe z lahkoto prodrejo v globino kože, jo navlažijo, nahranijo in ji pomagajo pri regeneraciji ter ohranjanju čvrstosti in prožnosti.
Izvleček ognjiča kožo mehča, vlaži, pomirja in pospešuje regeneracijo.
Vitamin A pomlajuje kožo in izboljšuje njeno elastičnost. Vitamina C in E sta antioksidanta, ki ščitita celice pred delovanjem radikalov in aktivno sodelujeta pri obnovi kože.
Eterično olje smilja – immortelle preprečuje vnetja in pospešuje obnovo kože, še posebej učinkovito pa je pri zaviranju procesov staranja kože. V skladu z mednarodnim certifikatom ECOCERT je proizvedeno iz rastlin, ki so gojene v neokrnjeni naravi nad 800 m nadmorske višine.

A4DB748C-78D7-11E1-8FC2-4FAE65B94067

Tako nežna, da jo lahko uporabite tudi za svojega malčka

Naravno mazilo Natali uporabljamo večkrat na dan na predelih, ki so izpostavljeni strijam, nadvse primerno pa je tudi za nego občutljive, suhe in razpokane kože ter celo za nego kože dojenčkov.

Preizkusite darilni vzorček!

Za brezplačni vzorček Natali povprašajte farmacevta ali svojega ginekologa!

Oglasno sporočilo


Sledite nam