fbpx

Znani nagrajenci nagradne igre Vein Away

Dogodki

Z odgovorom na nagradno vprašanje sodelujete v nagradni igri, v kateri bo izžrebanih 5 uporabnikov portala Med.Over.Net, ki bodo dobili praktično nagrado.

Nagradna igra Vein Away se je zaključila 23. 4. 2014. Nagrajenci bodo nagrado prejeli po pošti.

Nagrajenci

Anuška Oblak
Natalija Dobravec
Damjana Pinosa
Aljoša Kofol
Urša Borak


Spremenite neprivlačen videz pajkastih žilic v lepo kožo – nagradna igra

Vein Away Plus™ ni krema za prekrivanje. Je znanstveno formulirana krema, s pomočjo katere postanejo pajkaste žilice nevidne. Kremo je potrebno uporabljati vsaj osem tednov 2-krat na dan. Priporočljivo je, da kremo nanesete na prizadeta mesta po tuširanju, ko se pore na koži odprejo in je tako pronicanje kreme do pajkastih žil bistveno lažje in učinkovitejše. Formula kreme, ki jo je pomagal razviti ameriški estetski kirurg deluje neposredno na vzroke za pojav pajkastih žil. Sestavine v kremi Vein Away Plus™ pomagajo vlažiti, hraniti in negovati vašo kožo, hkrati pa izboljšajo njen videz.

Krema vsebuje fitotonin, ki je sestavljen iz izvlečkov arnike, ciprese in salomonovega pečata. Bogat je s flavonoidi in odgovoren za spodbujanje mikrocirkulacije in krepitev žilnih sten. Poleg tega vsebuje bioflavonoide iz izvlečkov lupine citrusov, ki učvrstijo stene kapilar in zmanjšajo krhkost žil. Dodano je olje arnike in sivke za pomoč pri modricah in celjenje ran, ognjič in aloe vera. Kremo poiščite v najbližji lekarni.

 vein

Nagradna igra

Z odgovorom na nagradno vprašanje sodelujete v nagradni igri, v kateri bo izžrebanih 5 uporabnikov portala Med.Over.Net, ki bodo dobili praktično nagrado – kremo Vein Away.

Nagradna igra traja do 23. 4. 2014,  nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani med.over.net.

Nagradna igra je zaključena.

 Pokrovitelj nagradne igre je podjetje Orbico.


Sledite nam