Nagradna igra: Pričakajte novo leto v Londonu!

Človeško telo, Novice, Zanimivo, Zdravje

V kliniki za lasersko korekcijo vida Optical Express, vsako leto Božiček prej potrka na vrata. In tudi letos je …

V kliniki za lasersko korekcijo vida Optical Express, vsako leto Božiček prej potrka na vrata. In tudi letos je tako … Podarja vam neverjetne božične ugodnosti. Letos je še posebej velikodušen in bo srečnega nagrajenca popeljal na novoletno praznovanje v London! Srečni izbranec pa bo lahko na štiridnevno potovanje s seboj popeljal še eno osebo.

Si predstavljate, da novo leto 2018 pričakate brez dioptrije v Londonu, z ljubo osebo?

Poleg izjemno radodarnega božičnega popusta za vse tiste, ki opravijo lasersko korekcijo vida od 15. 11. do 21. 12. 2017, in čudovite, mehke božične odeje, ki jo podarjajo svojim pacientom vsak Božič, lahko osvojite tudi prečudovito nagrado, štiridnevno potovanje v London za dve osebi od 29. 12. 2017 do 1. 1. 2018. Denar, ki ga boste prihranili pri posegu, pa tako lahko namenite za darila svojim najdražjim, ali za nakupovanje v Londonu :)

Če ste v skrbeh, da bi vam poseg onemogočil nagradno potovanje, ste lahko popolnoma mirni, saj je laserska korekcija vida kratkotrajen in popolnoma neboleč poseg. Ali ste primeren kandidat za poseg laserske korekcije dioptrije, potrebujete samo en pregled pri oftalmologu. Postopek traja le deset minut, že naslednji dan pa lahko opravljate vse vsakodnevne dejavnosti, brez skrbi, da bi odločitev za poseg kakor koli vplivala na čas, ki ga želite preživeti s svojimi najdražjimi ali vam prekinile načrte za potovanje. Na koncu se bo vse odvilo še boljše, kot ste si sploh lahko predstavljali, spomini pa lepši in jasnejši!

Center Optical Express v Zagrebu je del Optical Express-a, ki je med vodilnimi v Evropi v laserskih korekcijah vida z več kot 2.500.000 posegi, v sodelovanju z vrhunskimi oftalmologi in specialisti za lasersko korekcijo vida. Vsi centri Optical Express uporabljajo izključno Advanced CustomVue in IntraLase tehnologijo, ki zaradi svoje natančnosti in hitrosti, laserske korekcije vida postavlja na višjo raven varnosti in kakovosti. Na področju korekcije vida so tudi edini, ki uporabljajo napredno tehnologijo iDesign!

Če želite izvedeti več o laserski korekciji vida, si lahko odgovore na nekaj pogostih osnovnih vprašanj preberete TUKAJ.

Več informacij najdete tudi tukaj:

Ste primeren kandidat za lasersko korekcijo vida?

Najpogostejša vprašanja in odgovori o laserski korekciji vida

Je laserska korekcija vida boleča?

Je laserska korekcija vida trajna?

V letošnjem prednovoletnem času ste v odličnih rokah, saj za vaš jasen pogled poskrbi Optical Express!

RSS Ustavi se!

 • Vdihni spokojnost
  Ko govorimo o obvladovanju stresa in njegovih posledicah, so vzhodne tradicionalne metode zelo dobrodošle, saj iskanju ustreznih rešitev – zdravila, vedenjske intervencije ali podobno.
 • Nadzorovan umik
  Dolgo sem ostala pod prho. Spirala sem s sebe njene ostudne besede, pa se me še danes držijo kot prilepljene. Ostala pa mi je zavest, da sem ravnala prav, ker sem ohranila mirno kri in se nadzorovano umaknila.
 • Ujeti v prestrašenem telesu
  Življenje s spominom prestrašenega telesa prinaša pomanjkanje občutka varnosti, kar še dodatno povečuje občutke strahu in nam onemogoča živeti svobodno življenje znotraj sebe in v odnosih.
 • Razumevanje in dvigovanje ženske moči
  Čeprav naj bi ženske po tradiciji veljale za »šibkejši« spol, pa skrivamo v sebi vendarle izjemno moč, drugačno moč, saj ne pravijo zaman, da ženska podpira tri vogale hiše. 
 • Zaslužiš si dobro življenje, ne da te nekdo tlači
  Kdorkoli bere te vrstice ... Vedi, da si vreden ljubezni, sposoben, lep, unikaten takšen kot si. Zaslužiš si dobro življenje, ne da te nekdo tlači in ponižuje, saj vsak človek ima dušo in duša zaboli.