fbpx

Nagradna igra – Merilec krvnega tlaka

Novice

Znan je srečni izžrebanec nagradne igre, ki bo prejel merilec krvnega tlaka Tensoval® duo control.

Znan je izžrebanec nagradne igre, ki bo prejel merilec krvnega tlaka Tensoval® duo control: Boris Tomažin.

Nagrajencu čestitamo, vsem sodelujočim se pa zahvaljujemo za sodelovanje.


Tensoval® duo control merilec krvnega tlaka

Natančen kot pri zdravniku, v udobju vašega doma.

Popolnoma avtomatični nadlaktni merilec krvnega tlaka, zahvaljujoč Duo Sensor tehnologiji, omogoča izjemno natančno in zanesljivo merjenje krvnega tlaka.

merilec-tlakaDuo Sensor tehnologija – natančno kot pri zdravniku

Tensoval® duo control je edini merilec krvnega tlaka, ki nudi dvojno varnost pri merjenju krvnega tlaka, zahvaljujoč inovativni Duo Sensor tehnologiji. Tensoval® duo control kombinira dve profesionalni metodi, oscilometrično in Korotkoffovo, kar omogoča zanesljivo odčitavanje v kategorijah nizkega, srednjega in visokega krvnega tlaka.

Comfort Air tehnologija – enostavno merjenje brez težav

Comfort Air tehnologija krvni tlak meri že pri napihovanju manšete, in tako prilagaja pritisk zraka vsakemu uporabniku posebej, kar omogoča, da je celotno merjenje udobno in varno. Klinični testi so pokazali, da je nova Comfort Air tehnologija še posebej primerna za osebe z visokim krvnim tlakom in različnimi vrstami srčne aritmije, saj smo Tensoval® duo control merilec krvnega tlaka izboljšali tudi s funkcijama BPM, ki opozarja na znake hipertenzije, funkcija IHB pa odkriva nepravilno bitje srca. Manšeta je na voljo v majhni, srednji in veliki velikosti.

Pregleden in enostaven

Samostojno merjenje krvnega tlaka s Tensoval® duo control je popolnoma enostavno tudi za starejše osebe, saj ima velik pregleden zaslon, z jasno označenimi funkcijskimi tipkami in menijem.

Na voljo v lekarnah in specializiranih trgovinah.

(Nagradna igra je zaključena.)
Nagradna igra bo potekala od 6. do vključno 12.5.2013.

Oglasno sporočilo


Sledite nam