fbpx

Nagradna igra: Družinski vodnik v hribe v okolici Ljubljane

Družina, Gibanje, Novice, Zanimivo

Več kot popolni družinski vodnik za hojo v hribe v okolici Ljubljane. Vodnik je napisan predvsem za družine…

Gorski škrat te vabi v hribe

gorski škratVeč kot popolni družinski vodnik za hojo v hribe v okolici Ljubljane. Vodnik je napisan predvsem za družine z otroki, zelo uporaben pa je tudi za aktivne upokojence. V njem je natančno opisano, kako najdete izhodišče izleta, koliko časa boste predvidoma potrebovali za vzpon na hrib, višinska razlika, prostor za žig in datum obiska, kontaktni podatki koče. Poleg tega je vsakemu izletu dodana še pobarvanka koče in/ali cerkve na vrhu posameznega hriba, kar dodatno motivira otroke, da se povzpnejo na hrib in pobarvanko pobarvajo v resničnih barvah. V vodniku je zapisana še dodatna skrivnost, kako otroka motivirati za hojo v hribe. To pa še ni vse. Večina koč na vrhu hriba vam ob predložitvi knjige ponuja 10 odstotkov popusta na hrano, besedilo knjige pa je napisano tako v slovenskem kot tudi v angleškem jeziku, kar omogoča uporabo tudi tujcem. Knjiga je lahko tudi izredno praktično darilo.

Vodnik raste z otrokom in mu po prehojenih vseh hribih ostane v trajen spomin. Poleg vodnika lahko za pametni telefon kupite aplikacijo, ki je narejena za Android in iOS.

Več o knjigi: www.seul.si/gorski-skrat/

Nagradna igra

Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno izpolniti / pobarvati pobarvanko Gorski škrat (eno od dveh) in jo pripeti v spodnji obrazec. Od vseh prejetih bo komisija izbrala 2 najbolj kreativno pobarvani ter jih nagradila z izvodom Družinskega vodnika po hribih v okolici Ljubljane.

  Ime in priimek

  Elektronski naslov

  Dodaj pobarvanko:

  Vsa polja so obvezna.

  Z oddano pobarvanko se strinjam s pogoji nagradne igre: Družinski vodnik v hribe v okolici Ljubljane.

  Po  izboru uredništva


  Sledite nam