fbpx

Nagradna igra Argeta Snack Puzzle

Novice

Sestavite izbrani motiv puzzlov in osvojite iPhone 4S.

Sodeluj v nagradni igri  Argeta Snack Puzzle in s sestavljanjem puzzlov osvoji iPhone 4S

486F1AD2-6F54-11E1-906B-D43D65B94067Puzzle. Le kdo se ni vsaj enkrat preizkusil v sestavljanju drobnih barvitih koščkov v celoto? Morda ste si z njimi krepili koncentracijo ali ste se želeli le kratkočasiti. Ne glede na razlog, ki vas je pripravil k sestavljanju, vas je ob pogledu na dokončani puzzle zagotovo prevzel občutek zadovoljstva s samim seboj. Super, kajne? Sedaj pa si zamislite, da bi bil vaš trud poplačan še s čim bolj oprijemljivim. Recimo s telefonom iPhone 4S? Ali s praktično potovalno torbico in novimi Argeta Snack prigrizki? Če vam je zamisel všeč, potem nikakor ne smete zamuditi nove nagradne igre Argeta Snack Puzzle.  

V nagradni igri, ki od 14. 3. 2012 do 20. 4. 2012 poteka na Facebook-u,  lahko sodelujete prav vsi, samo sodelovanje pa je sila enostavno. Vse, kar morate storiti, je izbrati med kokošjim, tuninim in Junior Original okusom novega prigrizka Argeta Snack, sestaviti izbrani motiv puzzlov ter upati na pozitiven izid žreba.

Pa še nasvet za učinkovitejše sestavljanje puzzlov: Čim prej si priskrbite zalogo najljubših prigrizkov Argeta Snack in poskrbite, da vas med sestavljanjem puzzlov ne bo presenetil nenaden napad lakote. Nov Argetin prigrizek predstavlja hitro pripravljeno in kakovostno malico tako doma kot na poti. Poleg praktičnosti vas bo navdušil tudi odličen okus ene izmed Argetinih treh najbolj priljubljenih paštet v kombinaciji s priloženimi grisini.

Razlogov za sodelovanje v nagradni igri Argeta Snack Puzzle je torej veliko, zato nikar ne odlašajte in čim prej začnite s sestavljanjem puzzlov.

www.argeta.com

 

Oglasno sporočilo


Sledite nam