fbpx

Nad njimi navdušeni tudi starejši

Dom & prosti čas, Zanimivo, Življenjski slog

Če je včasih veljalo pravilo, da se nad sodobnimi tehnologijami navdušujejo le mlajše generacije, temu ni več tako. Vedno več starejših prepoznava prednosti pametnih telefonov, ki sprva v vsakdan vnašajo velik izziv, kasneje pa ga predvsem olajšujejo. Ob tem je dobro imeti hitro podporo operaterja, ki nudi mirno pomoč, ko ne gre naprej.

S spremembami je vedno tako, ko pridejo se jih je težko navaditi, slej ko prej pa spoznamo, da so pravzaprav prinesle nekaj dobrega. Tako velja tudi za pametne telefone – strah pred njimi je povsem odveč. Seveda ne bo šlo brez nekaj truda in pomoči.

Večja zmogljivost, dobra uporabniška izkušnja

Mobilna telefonija je doživela velikanski preporod. Če so bili telefoni še pred desetimi leti zgolj in samo za telefoniranje ter pošiljanje sporočil, so zdaj skupek številnih naprav v eni. Proizvajalci so ob vedno bolj napeti konkurenčnosti razvijali tehnološke zmogljivosti, ki nam danes omogočajo brskanje za informacijami po spletu, spremljanje novic in vremena ter deljenje trenutkov v “živo” tudi na daljavo. Pri tem so začeli razvijati tudi številne aplikacije, ki olajšujejo vsakdanjik in uporabo uporabnikom vseh generacij.

Odlična podpora naj pretehta ceno

Kljub temu je preskok, predvsem za starejše generacije, ki z zamikom vstopajo na ta vlak, velik. Zato je ob nakupu novega telefona, pomembno, da se ne odločamo zgolj glede na ugodnost ponudbe posameznega operaterja, temveč tudi glede na podporo, ki jo lahko nudijo ob morebitnih prihodnjih izzivih.

A1 mobilna telefonija

Dosegljivi na daljavo 24 ur na dan

Uporabniki A1 lahko večino težav pri uporabi telefonov odpravijo kar na daljavo, prek klicnega centra na brezplačni telefonski številki 040 40 40 40, kamor lahko pokličejo kadarkoli v dnevu, katerikoli dan v letu. Skupina 90 svetovalcev tako nudi močno podporo, predvsem pa mirno razumevanje za kakršnakoli vprašanja. K temu v podjetju A1 dodajajo:

»Sicer pa naš klicni center presega vlogo sprejemanja vhodnih klicev uporabnikov, ki potrebujejo pomoč. V njem zagotavljamo vso podporo rezidenčnim uporabnikom, poslovnim uporabnikom in tudi celotno tehnično pomoč. Klicni center je točka, kjer lahko naši obstoječi ali potencialni uporabniki dobijo celovite informacije o vseh naših storitvah, storitve lahko tudi naročijo in že na prvi liniji s svetovalcem uredijo vse potrebno.«

Delite trenutke z najbližjimi

Časi se spreminjajo, s tem pa se je spremenila tudi komunikacija.

V podjetju A1 razumejo tudi to, zato so prilagodili pakete A1 Svobodni: “Družini paketov A1 Svobodni sta se ravno pridružila dva nova paketa za manj zahtevne uporabnike, A1 Svobodni Mikro za 11,99 evra na mesec in A1 Svobodni Mini za 14,99 evra na mesec,« povedo v A1. Dodajo, da so jih pripravili z mislijo na uporabnike, ki želijo biti v stiku s svojimi najbližjimi in ne potrebujejo velikih količin prenosa podatkov ter neomejenih količin klicev in sporočil.

»Zato po ugodni ceni in ob kakovostni poprodajni podpori v trgovinah ali klicnih centrih A1 prinašata ravno pravo količino klicev, SMS-ov in prenosa podatkov ter možnost ugodnega nakupa telefonov na obroke. Za seniorje pa imamo še dodatno znižane cene izbranih mobilnih telefonov”.

Brez strahu v nove izzive

Glede na informacije, ki smo jih izvedeli od podjetja A1, je strah pred pametnimi telefoni torej povsem odveč. Poleg prilagodljivih paketov in ugodnih telefonov, kot je pametni telefon LG K4 (2017), vam bodo spodbudno stali ob strani tudi skozi vse velike in manjše težave, vse dokler ne boste osvojili cilja in si poenostavili vsakdan tudi vi.

A1 mobilna telefonija


Sledite nam