fbpx

Na počitnice v toplice

Novice

Poletje, ki prihaja, je lahko nepozabno. Poskrbite za svoje zdravje in za dotok pozitivne energije. Da vam bo lažje, so v Krkinih termah za vas pripravili zanimive poletne programe.

Poletje, ki prihaja, je lahko nepozabno.  Poskrbite za svoje zdravje in za dotok pozitivne energije. Da vam bo lažje, so v Krkinih termah za vas pripravili zanimive poletne programe – koristne in sproščujoče. Naj bodo letošnje počitnice najboljše do sedaj.

Terme Šmarješke Toplice

Terme Šmarješke Toplice se nahajajo sredi zelenja in miru.

Terme Šmarješke Toplice se nahajajo sredi zelenja in miru.

Terme Šmarješke Toplice so v zadnjih letih poznane po programih medicinskega velnesa, zlasti po programih razstrupljanja telesa ter programih zdravega hujšanja. Programe  so zasnovali tamkajšnji medicinski, prehranski in športni strokovnjaki, številnim gostom pa so z njimi pomagali, da so se po marsikaterih težavah z utrujenostjo in pomanjkanjem energije, pa tudi z nezadovoljstvom, začeli počutiti v svojem telesu dobro in samozavestno.

Najboljša popotnica pa je, da znajo v šmarjeških termah goste naučiti in opremiti z napotki, kako tudi naprej v vsakdanjem življenju ubrati »zdravo« pot – takšno, da nam bo zdravje še dolgo služilo.

Kako obvladati kilograme, pa tudi stres

V bližini term so označeni poti za nordijsko hojo, izposodite pa si lahko tudi kolesa.

V bližini term so označeni poti za nordijsko hojo, izposodite pa si lahko tudi kolesa.

Pri programu razstrupljanja je gost na sadnem in zelenjavnem prehranskem postu, s katerim pospešijo odvajanje strupov in drugih odvečnih snovi iz telesa. Tistim, ki se želijo znebiti odvečnih kilogramov na zdrav način, je namenjen program hujšanja SlimFit, kjer svetovalka za prehrano in športni trener pripravita osebni prehranski in vadbeni načrt. Pri večdnevnih programih sodeluje tudi zdravnik, hujšate pa lahko tudi od doma, tako da tedensko obiskujete terme na rednih meritvah in kontrolah.

Naokoli po prelepi okolici

Znamenitost šmarjeških term je leseni bazen, ki se nahaja tik nad termalnim vrelcem.

Znamenitost šmarjeških term je leseni bazen, ki se nahaja tik nad termalnim vrelcem.

Šmarješke Toplice pa lahko obiščete tudi, če se želite na počitnicah samo odpočiti. Ležeren dopust ob branju knjig na bazenih in plavanju si lahko popestrite z vodenimi sprehodi in pohodi po dolenjskih gričih. V hotelu si lahko izposodite kolo in jo mahnete do Gradu Otočec, ob dolini reke Krke do Pleterij in Kostanjevice.

V bližini term, na Otočcu, so nedavno odprli pustolovski park.

V bližini term, na Otočcu, so nedavno odprli pustolovski park.

Terme Dolenjske Toplice

Wellness center Balnea v Dolenjskih Toplicah vabi k vodnim užitkom in sprostitvi.

Wellness center Balnea v Dolenjskih Toplicah vabi k vodnim užitkom in sprostitvi.

V znameniti zdraviliški kraj, tudi po mnenju znanega popotniškega vodnika Lonely Planet, vas pripeljejo različne zgodbe. Lahko je to skrb za zdravje, saj stoletja znana termalna voda koristi pri zdravljenju in lajšanju težav. Če imate težave s sklepi ali pa vas boli hrbtenica, izkoristite poletni dopust za zdravje. Zdravniki in fizioterapevti vam bodo pomagali, da bodo te pozabljene, vi pa boste lažje zakorakali v nov dan.

Uživaško sproščanje

Sodoben velnes Hotel Balnea s privlačno arhitekturno podobo vabi ljubitelje dobrega počutja in sprostitve. Nekaj kratkih dni počitka in razvajanja v tamkajšnjem s panoramskim hodnikom povezanim velnes centrom dela čudeže. Da bo dan popoln, se po sproščujočem plavanju odpravite še v savne, ki prijajo tudi v poletnem času. Za piko na i pa preizkusite masažo z olji grozdnih pešk ali kakšno eksotično, kot je berberska z arganovim oljem.

Oddih v mirnem okolju, s pogledi na Kočevski Rog, vinorodne griče in travnike, izleti in pikniki v naravi – popolna kombinacija, ki že po nekaj dneh umiri misli in telo, da lahko začne z regeneracijo in obnovo življenjskih energij ter izboljša psihofizično počutje.

Hotel Balnea je sodoben dizajn hotel in sodi po mnenju vodiča Lonely Planet med najboljše hotele v Sloveniji

Hotel Balnea je sodoben dizajn hotel in sodi po mnenju vodiča Lonely Planet med najboljše hotele v Sloveniji

bazeni

AKCIJA v juniju: 30 % popust v Termah Dolenjske Toplice

2 dni že za 97 EUR/ os.

 

Juhu, poletne počitnice bodo kmalu tu

4=5 En dan vam podarimo

 

  4=5 Plačaš 4, bivaš 5 noči
Terme Šmarješke TopliceT: 07/ 38 43 400[email protected]   Hotel Šmarjeta**** Hotel Vitarium**** sup. 274 EUR 293 EUR
 Terme Dolenjske TopliceT 07/ 39 19 400[email protected] Hotel Kristal**** Hotel Balnea**** sup. 263 EUR 297 EUR

Cene vključujejo polpenzion v dvoposteljni sobi, neomejeno kopanje v termalnih bazenih, 1x vstop v savne, bogat program telesnih aktivnosti in animacijski program.

Dodatni 10 % popust za člane Kluba Terme Krka.

Ugodno za družine med počitnicami: En otrok do 14. leta* in otroci do 6. leta GRATIS

(ob bivanju v sobi z dvema odraslima)

Oglasno sporočilo

 


Sledite nam