fbpx

Na izlet brez denarnice, za vse poskrbi mBills

Dom & prosti čas, Zanimivo, Življenjski slog

Zate imamo predlog zanimivega izleta na Gorenjsko – te mikajo njene lepote? Pripravili smo celoten program dvodnevnega izleta, ti pa si ga prilagodi po svojih željah.

Kljub temu, da smo že dodobra zakorakali v drugo polovico avgusta, pa priložnosti za poletne izlete s tem še ni konec. Si vedel, da lahko cel vikend brezskrbno preživiš samo z mobilnim telefonom v žepu?

Če se rad preizkušaš v novih aktivnostih, uživaš nove jedi in obiskuješ neznane kraje, si pravi, da preizkusiš tudi nov način plačevanja – s telefonom!

Zate imamo predlog zanimivega izleta na Gorenjsko – te mikajo njene lepote? Pripravili smo celoten program dvodnevnega izleta, ti pa si ga prilagodi po svojih željah. Doživetje bo še lepše v dvoje ali v družbi prijateljev.

Prvi dan – Kranjska Gora, prihajam!

Spakiraj nahrbtnik in se odpravi na pot. Mobilni telefon imaš, mBills tudi, torej si pripravljen. Prva postojanka – Kranjska Gora in Podkoren. Za gorivo in dodaten prigrizek se ne pozabi ustaviti na Petrolu, kjer lahko v mBills enostavno naložiš še nekaj denarja.

Pot bo kaj hitro minila in še preden boš v Kranjski Gori, ti predlagamo postanek v Mojstrani. Nedaleč od glavne ceste se boš lahko sprostil v neokrnjeni naravi. Sprehodi se mimo Aljaževega spomenika in občuduj panoramo s pogledom na Triglav in okoliške vrhove. Po prijetnem sprehodu se lahko odpraviš še v bližnjo Radovno, ki je le streljaj stran, in se odžejaš v Gostilni Pr’ Psnak. S svojim mobilnim telefonom plačaj kavico, ne pozabi pa narediti še nekaj fotografij. Potem pa telefon le odloži in se prepusti spokojnemu razgledu.

Ko si nabereš novih moči je čas za spremembo nadmorske višine. Odpelji se do Kranjske Gore in začni z raziskovanjem Zgornjesavske doline. Prva postojanka je lahko Bedančev dom. Hoje navkreber ne bo preveč, 50 minut in že boš na cilju. Med vzponom boš verjetno še posebej vesel, da si denarnico pustil doma – dodatna prtljaga bi te med hojo samo ovirala.

Po povratku v dolino, boš prav prijetno utrujen in si boš zaželel še nekaj sprostitve in razvajanja. Čas je za Bled! Predlagamo ti sprehod okoli jezera ali pa skok v osvežilno vodo. Namig za večerjo – Restavracija Blejski Grad na visoki skalni pečini odkoder lahko občudiješ čudovit sončni zahod.

Večerjo si plačal z mBills, zdaj lahko enako storiš tudi s prenočiščem. Predlagamo ti dve nastanitvi, kjer to lahko storiš in bo zate odlično poskrbljeno:

Hiška MM: Gre za moderen in udoben dvonadstropni družinski apartma, v neposredni bližini centra Bleda, kjer boš zagotovo našel svoj mir.

Apartmaji Mojca: Tale možnost bo za vse, ki ste pristaši nastanitve s plažo na dosegu roke. Nahaja se namreč povsem zraven jezera, nudijo pa tudi izposojo koles.

Drugi dan – pospeši svoj srčni utrip

Nov dan, nova priložnost za odlično dogodivščino. OUTdoor Slovenia ima možnost nakupa paketov raznovrstnih aktivnosti z mBills mobilno denarnico.Te mika skok z jadralnim padalom, rafting ali morda vožnja s kajakom? Katerakoli od teh aktivnosti bo zagotovo pospešila tvoj srčni utrip!

Po adrenalinskem dopoldnevu je čas za kosilo. Ustavi se v lokalu Projekt Burger v Kranju in si privošči sočen burger – saj nam ni več treba omenjati, da ga lahko plačaš z mBills, kajne?

Zakaj na izlet z MBILLS?

mBills je rešitev, ki ustvarja novo plačilno realnost in v tvoje življenje vnaša preprostost in enostavnost. Cilj mobilne denarnice je, da lahko gotovino in kartice pustiš doma ter vrhunski vikend preživiš brez skrbi, samo s telefonom.

Vse aktivnosti in nakupe si privoščiš z nekaj dotiki zaslona, nad računi in zapravljenim denarjem, pa imaš vedno odličen pregled.


Sledite nam