Na ginekološki pregled v Ginekologijo Mazalin

Novice, Zanimivo, Zdravje, Žensko zdravje

Ginekologija Mazalin je priljubljena ginekološka ordinacija, kjer vam nudijo strokovne ginekološke preglede in druge …

Ginekologija Mazalin je pri pacientkah prepoznavna kot priljubljena ginekološka ordinacija. To potrjujejo tudi redni obiski dolgoletnih pacientk, stalno povečevanje števila novih pacientk ter mnoga priznanja za kakovost storitev na najvišji ravni.

Ordinacija ponuja številne storitve: ginekološke storitve, manjše ginekološke posege, ultrazvočne storitve trebuha, dojk, šitnice in druge.

Osnovne značilnosti ginekološke klinike Mazalin so vrhunska kakovost dela, individualen pristop, udoben in moderen interjer, moderna tehnologija in pozorna skrb za paciente.

Zdravnica Tihana Mazalin je leta 2015 in 2016 od portala najdoktor.com prejela priznanje za odličnost.

Tihana Mazalin, dr. med. spec. ginekologije in porodništva

Dr. Tihana Mazalin se je rodila in odrasla v Zagrebu, po očetovi strani dalmatinskih korenin. Najverjetneje tudi zato letni oddih najraje preživlja na čudoviti hrvaški obali.

Diplomirala je na Medicinski fakulteti v Zagrebu leta 1989. Od leta 1992 do leta 1996 je delala specializacijo iz ginekologije in porodništva v KB Merkur ter uspešno zaključila z opravljenim strokovnim izpitom. Prva delovna izkušnja po specializaciji je bila v DZ Studenti. Nato pa je 14 let delala v Polikliniki Eljuga.

Po prelomnem trenutku v svojem poklicnem življenju je prepoznala pravi trenutek in se odločila za odprtje zasebne ordinacije, da se kar najbolje posveti svojim pacientkam.

Z odprtjem svoje zasebne ordinacije se ji je začelo novo obdobje v življenju. Od ustanovitve ginekološke ordinacije Mazalin leta 2011, le-ta stalno raste in se razvija. Uspešna praksa ordinacije in zadovoljstvo vedno večjega števila pacientk sta največji nagradi za dolgoročno prizadevanje.

Zdravnica se nenehno udeležuje številnih seminarjev in kongresov, da je stalno na tekočem z novitetami v ginekologiji. Poleg tega je mišljenja, da je delo v kakovostni ekipi zelo pomembno, zato sta njena sodelavca odlična strokovnjaka, Dr. Obad in medicinska sestra Dvorščák.

Ko razmišlja in zre v prihodnost, si želi vztrajnega in stalnega timskega dela, nadaljnji napredek ordinacijske prakse in predvsem zadovoljnih pacientov.

 

RSS Ustavi se!

 • Vdihni spokojnost
  Ko govorimo o obvladovanju stresa in njegovih posledicah, so vzhodne tradicionalne metode zelo dobrodošle, saj iskanju ustreznih rešitev – zdravila, vedenjske intervencije ali podobno.
 • Nadzorovan umik
  Dolgo sem ostala pod prho. Spirala sem s sebe njene ostudne besede, pa se me še danes držijo kot prilepljene. Ostala pa mi je zavest, da sem ravnala prav, ker sem ohranila mirno kri in se nadzorovano umaknila.
 • Ujeti v prestrašenem telesu
  Življenje s spominom prestrašenega telesa prinaša pomanjkanje občutka varnosti, kar še dodatno povečuje občutke strahu in nam onemogoča živeti svobodno življenje znotraj sebe in v odnosih.
 • Razumevanje in dvigovanje ženske moči
  Čeprav naj bi ženske po tradiciji veljale za »šibkejši« spol, pa skrivamo v sebi vendarle izjemno moč, drugačno moč, saj ne pravijo zaman, da ženska podpira tri vogale hiše. 
 • Zaslužiš si dobro življenje, ne da te nekdo tlači
  Kdorkoli bere te vrstice ... Vedi, da si vreden ljubezni, sposoben, lep, unikaten takšen kot si. Zaslužiš si dobro življenje, ne da te nekdo tlači in ponižuje, saj vsak človek ima dušo in duša zaboli.