fbpx

Na dražbi prodanih vseh 12 risb

Dogodki

Včeraj je v Modri hiši potekal zaključni del projekta Malčki za malčke, s katerim so organizatorji želeli opozoriti na problem revščine in socialne izključenosti med otroci.

Včeraj je v Modri hiši potekal zaključni del projekta Malčki za malčke, s katerim so organizatorji želeli opozoriti na problem revščine in socialne izključenosti med otroci. Dobrodelne dražbe, katere izkupiček bo šel ljubljanskemu Vrtcu Jelka za nadaljnje zagotavljanje enakih možnosti za vse otroke, se je udeležilo veliko prijaznih in dobrosrčnih ljudi. Dogodek je povezoval Bojan Emeršič, kateremu družbo je delala skupina Bosopetcev, 20-ih simpatičnih malčkov Vrtca Jelka, ki so s svojim plesno-pevskim nastopom očarali vse prisotne. Z veseljem sporočamo, da smo prodali vseh 12 risb, ki so bile predmet dražbe in tudi kar nekaj ostalih risb.

pr-novicka

Spomnimo. V tednu otroka, med 6-10. oktobrom 2014 je 50 otrok Vrtca Jelka risalo na temo nosečnosti  in novega življenja. Izbranih je bilo 12 risbic, ki so spete v simpatično navihan koledar, ki lahko v luči družbeno odgovornega pridiha krasi tudi vašo steno. Risbice so bile in so še razstavljene v Modri hiši in jih je mogoče tudi kupiti za simbolični prispevek 30,00 EUR. Na včerajšnji dražbi smo licitirali 12 risb iz koledarja in veseli nas, da smo uspešno prodali prav vsako od njih.

Koledarji z vsemi 12-imi risbicami otrok so še vedno naprodaj, prav tako tudi uokvirjene risbe malčkov Vrtca Jelka. Koledarje lahko naročite na spletni strani www.neocelica.si za simboličnih 10,00 EUR, slike malčkov pa si lahko ogledate še do konca meseca decembra in najljubšo sliko tudi kupite ter tako pomagate pri zmanjševanju socialne izključenosti med otroci.

V imenu vseh organizatorjev, Vrtca Jelka in vseh 50-ih malčkov se vsem prav prisrčno zahvaljujejo za sodelovanje in pomoč.

Vir: Neocelica


Sledite nam