fbpx

Na dopust brez skrbi

Dom & prosti čas, Novice, Zanimivo, Življenjski slog

V poletnih dneh nam misli uhajajo k morju, goram in drugim počitnikim destinacijam. Da boste v njih uživali, pred odhodom obiščite najbližjo pošto.

Še vedno ne veste, kje boste dopustovali?

Predlagamo vam, da obiščete spletno stran www.posta-potovanja.si in si ogledate ponudbo potovanj, ki so jih na Pošti Sloveniji pripravili v sodelovanju z agencijo Sonček. Za več informacij pokličite na 02 220 80 00.

Če boste dopustovali na sosednjem Hrvaškem, ne pozabite na hrvaške kune.

Zavarovanje je pomembna stvar, o kateri bi morali razmišljati že od začetka načrtovanja potovanja. Uredite ga lahko v vseh poslovalnicah Pošte Slovenije, kjer sklenete zavarovanje za tujino Vzajemna z medicinsko asistenco.

Pred dopustom še po nakupih

Pred dopustom je po navadi veliko opravkov. Namesto tekanja po trgovinah, obiščite spletno trgovino mojpaket.si, kjer je izbira izdelkov zelo pestra. Izdelke pa lahko naročite tudi na poštnem okencu, ko boste urejali turistično zavarovanje.

Slika je simbolična

V poplavi instant sporočil, ki prispejo na naše mobilne telefone, je lepo prejeti čestitko. Ob posebnih priložnostih ali kar tako, lahko ustvarite čisto svoje, unikatne poštne znamke. Več informacij na www.posta.si in izberite akcijo Poletje.

Ne prepustite ničesar naključju

V času odsotnosti se pogosto zgodi, da so poštni nabiralniki prepolni. Če želite biti brez skrbi, da bo vaša pošta na varnem, ko vas ni, lahko uredite dostavo pošte na izbrani naslov, k sorodnikom, sosedom ali prijateljem. Tisti, ki bi želeli več zasebnosti pa lahko izberejo med dostavo v PS Paketomat ali izbrani Petrolov bencinski servis. Kdor želi, pa se lahko dogovori, da mu poštne pošiljke puščajo na posebnem, dogovorjenem prostoru (npr. terasa pod nadstreškom).

 

Ena izmed možnosti v času odsotnosti pa je tudi preusmeritev pošte na drug naslov.

Več informacij o možnostih dostave in preusmeritve pošiljk vam bodo z veseljem posredovali v poslovalnicah Pošte Slovenije ali na www.posta.si.


Sledite nam