fbpx

Na Dobi tudi letos pričakujejo več kot tisoč online študentov iz vse Slovenije

Aktualno, Dom & prosti čas, Družina, Življenjski slog

Če ste tudi vi med tistimi, ki si želijo spremembe v svoji karieri, če želite napredovati ali biti konkurenčni pri kandidiranju za novo delovno mesto, se odločite za študij.

Na Dobi, največji zasebni izobraževalni ustanovi v Sloveniji bo to jesen na voljo kar 7 višješolskih programov, 4 dodiplomski in 4 magistrski programi.

Če ste tudi vi med tistimi, ki si želijo spremembe v svoji karieri, če želite napredovati ali biti konkurenčni pri kandidiranju za novo delovno mesto, se odločite za študij. Če boste zaupali Dobi, boste naredili pravi korak. Znano je, da je njihovo delovanje usmerjeno v VAŠ uspeh. To dokazujejo odlični študijski rezultati njihovih študentov, uspešnost diplomantov, družbena odgovornost, razvoj pravih kompetenc za prihodnost …

»Pred vpisom na vašo fakulteto sem bil operater na linji. S časoma sem opravljal delo laboranta. Po končani fakulteti na Dobi, pa sem dobil delovno mesto vodja operativne kakovosti. Zelo sem vesel, da sem študiral na Dobi, saj se mi je s tem odprl nov svet in mi možnosti lepšega življenja.«
Marko Velikanje, diplomant programa Poslovanje

Ko služba, hobiji, čas in lokacija niso več ovira za študij

Pogosto nas služba, hobiji in druge obveznosti odvrnejo od misli na študij. A vendar že kar nekaj let obstaja popolna rešitev. To je online študij. Doba je zagotovo na tem področju najbolj znana in vodilna. Po njihovem modelu online študija je do danes diplomiralo že skoraj 5 tisoč posameznikov. So tudi edina fakulteta v Sloveniji in jugovzhodni Evropi z mednarodno akreditacijo online študija, kar kaže na visoko kakovost.

»Vedno sem si želel študirati ampak ob moji odsotnosti je bilo to nemogoče. Online študij na DOBA Fakulteti pa mi je to omogočil. Največja prednost online študija je ta, da ni potrebna fizična prisotnost ampak je dovolj, da je preko spleta samo tvoja glava pri študiju.«
Jernej Damjan, smučarski skakalec, diplomant programa Marketing

Izberite študijski program, kjer boste dobili znanje za napredovanje

Vsi študijski programi so praktično naravni, zasnovano problemsko in skozi študij boste reševali konkretne izzive, s katerimi se sooča neko podjetje. Njihovi profesorji dobro vedo, kaj je razlika med knjigo in realnim življenjem.

VIŠJEŠOLSKI PROGRAMI (2 leti)

 

DODIPLOMSKI PROGRAMI (3 leta)

 MAGISTRSKI PROGRAMI (2 leti)

Smo v vas spodbudili zanimanje?

Več kot tisoč študentov si je letos že zagotovilo vpis na Dobi. To je jesen lahko začnete s študijem tudi vi. Doba vas vabi na informativni dan v torek, 28. avgusta ob 16.00 ali na osebno svetovanje v njihove prostore na Prešernovo ulico 1 (center mesta).

Obiščite www.doba.si ali pokličite na 02 228 38 90.

 

Vsebino omogoča DOBA fakulteta


Sledite nam