fbpx

Motiv akcijski program – 5 mesecev

Dogodki, Novice

Se kdaj sprašujete, ali znate uporabiti vse svoje potenciale? Ali celo, da so ostali neopaženi? Se v vašem življenju pojavlja občutek ali zavedanje, da morate nekaj spremeniti, pa ne veste točno …

Povej na glas

Se kdaj sprašujete, ali znate uporabiti vse svoje potenciale? Ali celo, da so ostali neopaženi?

Se v vašem življenju pojavlja občutek ali zavedanje, da morate nekaj spremeniti, pa ne veste točno kaj ali kako?

Se vam pogosto zdi, da izgubljate svoj čas s spodbujanjem, motiviranjem, za katerega se zdi, da se kar izgubi in morate ob prvi priložnosti svojo vlogo spet ponavljati?

Tega nas ni treba biti sram, ker je to sestavni del naše osebnosti. Vendar pa lahko nesoočanje z lastnimi problemi  ali njihovo neuspešno reševanje povzroči dolgotrajne čustvene in fizične posledice, stres, izgorelost (burn out) in tudi kronične bolezni. Ukvarjanje z njimi je lahko zelo boleče in zelo zahtevno, toda nagrada, občutek osvoboditve, mir in notranje zadovoljstvo, je neprecenljivo. Naj vam strah ne prepreči narediti spremembo. Naučili vas bomo upravljati s tem kar boste našli v sebi.

Povej na glas

Če si upate sprejeti izziv, da spoznate vse svoje potenciale in tudi zastavite in uresničite svoje cilje (poslovne in osebne), je skupinski »motiv-akcijski coaching«  pravi za vas?

Trening je namenjena vsem, ki se soočate s težavami v skupinski, timski ali osebni dinamiki, tistim, ki imate občutek, da vas vaše osebne težave ovirajo na poti do uspeha v poslovnem svetu in vsem, ki ste se znašli na razpotju, ko ne veste kako in kaj.

Pet mesečni program, Motiv-akcijski coaching,  je interaktivni proces, s katerim vam pomagamo, da dosežete hitre in odlične rezultate. Z uporabo različnih tehnik vam bomo ponudili vpogled v vaš način vedenja oziroma delovanja,  ki povzroči določeno obnašanje. Tehnike coachinga vas  pripeljejo do lastnega miselnega procesa, razumevanja in razvoja. S tem zavedanjem bo tudi sam program prilagojen razvijanju in razumevanju vaših vrlin in izboljševanju slabosti, na področjih,  ki jih bomo skupaj določili.

Vsebina »Motiv–akcijskega« coachinga

  1. Uvodna delavnica: Kdo sem in kaj želim v poslovnem in zasebnem življenju? Razumevanje lastnih vzorcev delovanja. Pogled vase z In-Sight Glass.
  2. Moji viri in moja energija: Moji skriti potenciali in kako do njih?
  3. Razumevanje mojega delovanja: Moji največji zaviralci, ki mi stojijo na poti, ter kako jih odpravim.
  4. Aktivacija in realizacija ciljev: Aktivacija skritih potencialov za dosego ciljev.
  5. Zaključna delavnica in evalvacija samega procesa.
  6. 4 seanse individualnega coachinga

Način dela

Individualni pristop (Analiza vedenja , odpravljanje motečih vedenj , ustvarjanje novega vedenja). Delo v majhni skupini, intenzivno delo z veliko vaje, takojšna povratna informacija in usmerjenost na vaš napredek, diskretnost in individualni coaching z izbranim coachem.  Delavnica zajema 6 skupinskih srečanj in 4 individualne coachinge/svetovanja ter spremljanje učinkovitega doseganja ciljev posameznika s pomočjo različnih metod (executive coaching, jungian coaching, transakcijska analiza, expresive art coaching, nevro lingvistično programiranje ect).

Proaktivno boste delovali celotno obdobje treninga, torej vseh pet mesecev, saj trening poleg skupinskih srečanj zajema tudi 4 individualne coachinge ter redne mesečne naloge, skozi katere boste spoznavali sebe, imeli komunikacijo navznoter (sami s seboj), se naučili opazovati sebe in druge , odkrivali lastne vzorce in povečali oz. ojačali vaše spretnosti, vire in ustvarjalno moč, ki jih že imate. Z različnimi vajami, individualnimi pogovori in skupinskimi diskusijami si bomo razjasnili, kaj nas v življenju ovira, da ne razvijemo svojih potencialov. Odkrili boste motiv-akterja v sebi in spoznali svojo osebo motivacijo za dosežke in cilje, ki jih bomo določili. Za vsa vprašanja in nasvete vam bo na voljo vaš osebni coach, s katerim boste v času treninga, preverjali vaš napredek. Na vsaki skupinski delavnici pa bomo skupaj pokomentirali vaša razmišljanja, ideje in tudi dileme, ki so se vam pojavile tekom izpolnjevanja nalog.

Kaj pridobite

Spoznali boste učinkovite metode reševanja vaših težav. Prepoznali boste svoje skrite talente in talente vaših sodelavcev, prijateljev, družine pri reševanju vaših osebnih in poslovnih izzivov. Spoznali boste, kaj so ovire, ki vam onemogočajo, da ste osebno in poslovno uspešni. Pridobili boste razumevanje in vedenje, kako biti odgovoren do sebe in drugih. Začeli boste delovati proaktivno, spoznali kje ste ali bi bili lahko najboljši in dobili osebno motivacijo za realizacijo postavljenih ciljev. Aktivirali boste svoje speče potenciale in zaživeli polnejše in srečnejše življenje. Z več samozavesti, volje in motivacijo.

Urnik

Termini srečanj: začetek 21. 11. 2014, od 16.30 do 20.30 , 22. 11. 2014 od 9.00 do 12.00, 9. 12. 2014, od 16.30 do 20.00, 9. 1. 2015, od 16.30 do 20.00, 16. 1. 2014, od 16.30 do 20.00 in 6. 2. 2014, od 16.30 do 20.30 ter 4 x individualni poslovni in osebnostni coaching (termini se uskladijo individualno, na vsakem srečanju posebej).

Kdo

Šola Povej naGlas združuje vrhunske certificirane coache (poslovni, jungian, NLP, osebnostni), specializirane za določena področja in potrebe klientov, ki so odlični trenerji in coachi z dolgoletnimi izkušnjami. Več o coachih si lahko preberete na spletni strani www.povejnaglas.si . Informacije o treningu po epošti na naslov: [email protected] ali na telefon 051 666 800.

Oglasno sporočilo


Sledite nam