Močan in nežen kot vaš mali superjunak

Novice, Zanimivo, Zdravje otrok, Življenjski slog

V skrbi za svetlo, nežno in čisto prihodnost otroka, sodelujte v nagradni igri in mogoče boste prav vi tisti srečnež!

Z nakupom izdelkov Ariel in Lenor lahko sodelujete v veliki nagradni igri za 15 pralnih strojev Whirlpool ali mesečno zalogo detergenta Ariel Baby.

V najnežnejšem življenjskem obdobju je pomembno, da smo še posebej pozorni na sestavo vsega, kar pride v stik s kožo našega malega junaka. Oblačila, v katerih uresničuje nove podvige, posteljnina in odeje, s katerimi mu zagotovimo brezskrben počitek, igrače, ki malemu junaku pomagajo odkrivati svet. Pri vsem tem sploh ni dvoma, da se vedno izognemo snovem, ki bi lahko dražile njegovo kožo.

Bodite pozorni na sredstva za pranje oblačil in opreme naših malih junakov, ki pridejo v stik z otrokovo občutljivo kožo.

Kaj pa uporabljate za nego tkanin?

Pogosto pozabimo, da sredstva, ki jih uporabimo za pranje oblačil in opreme naših malih junakov, prav tako pridejo v stik z občutljivo kožo. Izdelki za nego perila Ariel Baby in Lenor Sensitive so nastali prav z mislijo nanje – neomajna moč pranja zagotavlja popolno čistočo, dermatološko testirana sestava, ki je prijazna do kože, pa zagotavlja nežnost pri negi vseh vrst perila. Ravno pravšnja kombinacija za brezskrbne dogodivščine vsakega malega superjunaka.

Postanite neustavljivi superjunak. Ustvarite svoje Super Ariel oblačilo.

Začutite kombinacijo moči in nežnosti izdelkov Ariel Baby in Lenor Sensitive ter tudi sami postanite pravi superjunaki. Vključite domišljijo in na spletni strani www.moj-ariel.si oblikujte svoj unikaten super znak. Namestite ga na izbrano Super Ariel oblačilo in z malo sreče boste ravno vi lastnik unikatnega Super oblačila za vse vaše super podvige.

RSS Ustavi se!

 • Čar dotika – ali dotik lahko zdravi in odpravlja stres?
  Kdaj smo v tej stresni, depresivni, anksiozni in z umom obsedeni družbi, izgubili zavedanje, da dotik pomirja, povezuje, zdravi, osvobaja? The post Čar dotika – ali dotik lahko zdravi in odpravlja stres? appeared first on Ustavi se!.
 • Zdolgočasena energija
  Pomislim, kako je darovanje energije pravzaprav dejanje, ki ga Sonce izvaja vse od svojega nastanka naprej. In da je prav v darovanju bistvo zadovoljstva. The post Zdolgočasena energija appeared first on Ustavi se!.
 • Strah, če ne bom ustrezal, me bodo zavrnili
  Za zdrav čustveni razvoj otrok potrebuje starše, ki se s strpnostjo in razumevanjem odzivajo na njegove čustvene potrebe in ga preko zgleda učijo kako ravnati s čustvi. The post Strah, če ne bom ustrezal, me bodo zavrnili appeared first on Ustavi se!.
 • Ko premagaš smrt
  Kot je že teta Pehta Kekcu nekoč povedala: »Za vsako bolezen raste rožica«. Tudi depresija in travme ter samomorilno nagnjenje je ozdravljivo. The post Ko premagaš smrt appeared first on Ustavi se!.
 • 5 odtenkov izgorelosti
  Poznate zgodbo o skuhani žabi? Francoski kuhar hoče skuhati živo žabo. Vrže jo v vročo vodo, ampak žaba isti trenutek skoči ven. Potem jo postavi v mrzlo vodo in vse skupaj počasi segreva. Žaba se v topli vodi najprej prijetno sprosti ... The post 5 odtenkov izgorelosti appeared first on Ustavi se!.