Ostati na delovnem mestu kljub mobingu

anonimni uporabnik, 18. oktober 2012
Ostalo

Kako se soočiti z mobingom na delovnem mestu in ohraniti zaposlitev? Oglejte si kratek video prispevek.

O mobingu ali trpinčenju na delovnem mestu, se danes že kar veliko govori in piše. Zdi se, da postaja vedno pogostejša oblika trpinčenja, ki na posamezniku lahko pusti izjemno hude posledice. Zaradi recesije in drugih dejavnikov, se delavci na mnogih delovnih mestih soočajo s še večjimi pritiski kot sicer. To se lahko pozna tudi v odnosih na delovnem mestu. Ko se le-ti skrhajo do te mere, da pride do mobinga, je to tista kaplja čez rob, ko je potrebno ukrepati, ne glede na to ali smo sami žrtve ali sodelavci le-te.

V prispevku si oglejte kako se soočiti z mobingom na delovnem mestu in kljub temu obdržati zaposlitev ter uspešno premagati stisko in druge težave, ki se lahko pojavijo kot posledica mobinga.

Več video vsebin na omenjeno tematiko, je na voljo v prispevku Trpinčenje v delovnih odnosih – mobing, kjer sta strokovnjaka, gospod Edin Duraković, doktorant zakonske in družinske terapije, ter mag. Neja Samar Brenčič, supervizorka, podala informacije o samem mobingu, pravnem vidiku in iskanju nove zaposlitve.

Za dodatna vprašanja in mnenja, obiščite forum Trpinčenje v delovnih odnosih – mobing, kjer vam bosta z veseljem svetovala zgoraj omenjena strokovnjaka.

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,432
28.03.2024 ob 18:44
296,668
28.03.2024 ob 18:50
112,967
28.10.2022 ob 14:48
Preberi več

Več novic

New Report

Close