fbpx

Mladi odrasli in osamosvojitev

Intervju, Video

Z Metko Furlani, univ.dipl.soc. in psihodinamsko psihoterapevtko odkrivamo skrivnosti sveta mladih odraslih in izzivih na poti v samostojnost.

Pogosto lahko slišimo, kako je življenje nekoč potekalo drugače. Kako so se mladi nekoč hitreje osamosvojili in začeli živeti svoje življenje daleč strao od staršev. Kakšen je svet današnjih mladih odraslih? Na kakšen način ga le ti doživljajo? Kakšna so pričakovanja in upi, ki jih družba polaga vanje? Zakaj se mladi odrasli danes kasneje odločijo za vstop v samostojno življenje, kdo jih na poti ovira, kakšni so izzivi na poti v samostojno življenje in ali je denar resnično pravi razlog ali zgolj prikladen izgovor, so iztočnice, o katerih je tekla beseda v tokratni oddaji. Gostja pogovorne oddaje je bila Metka Furlani, univ.dipl.soc. in psihodinamska psihoterapevtka. Prisluhnite kratkemu intervjuju in izvedeli boste več.

Intervju Mladi odrasli in osamosvojitev

Pot v samostojno življenje ni preprosta. Ali se srečujete z izzivi, za katere imate občutek, da so morda trenutno preveliki? Se želite osamosvojiti, vendar se vam zdi korak prevelik? Vabljeni na spletni forum Čustvena inteligenca ali na forum 18-30: Adolescenca in mladi odrasli, kjer lahko zapišete svoje izkušnje, povprašate za nasvet ali mnenje.

 


Sledite nam