fbpx

Mlade združujejo v ljubezni do plesa

Dogodki, Zanimivo

Plesalci The Artifex, ki so aktualni državni, evropski in svetovni prvaki v hip hop – velika formacija, tudi v predprazničnem obdobju ne počivajo.

Nipke Studio the Artifex

Tako so s svojimi plesnimi učenci šole RTFX v Španskih Borcih, 22. 12. 2018 organizirali svojo veliko predbožično predstavo, imenovano RTF-X-MAS, kjer so pokazali vse, kar plesna šola premore.

Štirinajst različnih plesnih skupin je ljubiteljem plesa, staršem nastopajočih in prijateljem pokazalo svoje plesne mojstrovine. Od najmlajših, ki šele stojijo na lastnih nogah, do hip hop mam in fotrov, vsi povezani na enem odru.

Na prireditvi, ki je v enem večeru bila kar dvakrat razprodana, so sodelovali tudi ekipa LED Motion, ki s svojimi svetlobnimi efekti nastopa po celem svetu, vrhunski raper Nipke in zmagovalec talentov, Jernej Kozan. Dogodek je povezoval izkušeni MC Trkaj, ki je gledalce večkrat pripravil do smeha in miganja.

»Veseli me, da se lahko na takšnih dogodkih družimo in se povežemo v prazničnem duhu. Pomembno je, da imamo drug drugega,«

pravi Trkaj.

Raper Nipke temu pritrjuje:

“Za plesno šolo, s katero sodelujem že od začetka in v njej tudi poučujem, je pomembno, da je prisotna skupnost. Skupaj smo ena velika družina, ki se podpira in skupaj raste.«


Sledite nam