fbpx

Mišice medeničnega dna – center moči v telesu

Novice

Vsaka ženska ve, da so mišice medeničnega dna ene izmed najpomembnejših mišic v telesu.

Vsaka ženska ve, da so mišice medeničnega dna ene iz med najpomembnejših mišic v telesu, saj pomembno prispevajo k boljšemu počutju ženske.

Medenično dno se nahaja v sredini telesa in ima zato zelo pomembno vlogo: Sestavljeno je iz več plasti mišic, ki so del zapiralnega mehanizma sečnice in anusa ter med drugim obdajajo nožnico.

6EA10924-6926-11E1-BD69-B74F66B94067Povezuje tudi mišice zgornjega in spodnjega dela telesa, zato ima osrednji pomen pri drži telesa.

Medenično dno, ki je zaradi dolgotrajnega sedenja v službi ali rojstva otroka oslabljeno, lahko povzroči naslednje probleme:

  • nezmožnost zadrževanja urina,
  • šibke orgazme ali nezmožnost doseganja le-teh,
  • ohlapnost medeničnih organov in
  • slabo držo.

Pri vseh teh problemih se priporoča vadba za krepitev mišic medeničnega dna. Nekateri predlogi zahtevajo tudi vadbo z do 300 ponovitvami dnevno, kar bi pomenilo 2 uri in pol na dan…ali poznate koga, ki si lahko vzame toliko časa?

Zato je ugledni profesor Dr Stifter razvil revolucionarni pripomoček COME za krepitev mišic medeničnega dna, za katerega Vam zadostuje samo 6 minut vadbe na dan ter je enostaven za uporabo.

Revolucionarna vadba za krepitev mišic medeničnega dna

Preberite podrobnejša navodila o namestitvi in uporabi pripomočka s klikom na priloženo fotografijo.

5FEAF16A-6926-11E1-83D5-B74F66B94067

Zadostuje že 6 minut vadbe na dan.

Pripomoček C O M E krepi mišice medeničnega dna in s tem izboljša seksualno življenje, pomaga pri preprečevanju in zmanjševanju urinske inkontinence, popravlja slabo držo, izboljša postavo ter krajša poporodno okrevanje.

Ugledni profesorji, strokovnjaki, novinarji in kar je najpomembnejše, več kot 150.000 žensk, je prepričanih v učinkovitost pripomočka Pelvic Wand.

Oglasno sporočilo


Sledite nam