fbpx

Mesec SkinPharme v Lekarni Ljubljana

Novice

Imetniki Kartice zvestobe prejmete 20 % popusta na izdelke SkinPharma do 31. 3. 2014 oziroma do prodaje zalog.

akcija-SkinPharma-marec

Imetniki Kartice zvestobe prejmete 20 % popusta na izdelke SkinPharma do 31. 3. 2014 oziroma do prodaje zalog. Popust ne velja za izdelek SkinPharma, hranilna krema za obraz z anti-age učinkom, na izdelke, ki so že v akciji ali katalogu ugodnosti ter za promocijska in darilna pakiranja. Popusti se ne seštevajo.

SkinPharma je linija izdelkov za negovanje kože. Ima izrazito vlažilni značaj in je primerna za nego vseh tipov kože, za vse starosti. Primerna je tudi kot podlaga za ličenje.

Sestavljena je iz izdelkov za čiščenje in negovanje kože obraza in telesa. Vsi izdelki imajo prijetno, lahkotno in hitro vpojno teksturo z blagim prijetnim vonjem. Rdeča nit linije SkinPharma je Ectoin. Ectoin je sestavina, ki izboljša naravne zaščitne mehanizme kože, nudi UVA zaščito ter zvišuje vsebnost vlage v koži. Sestavina je preverjena in se v kozmetiki uporablja že vrsto let.

akcija-SkinPharma-marec

Ectoinu so pridružili še druge sestavine, ki kožo dodatno vlažijo, hranijo in so močni antioksidanti. Uporabili so kakovostne sestavine, ki jih koža hvaležno vpije, kot so oljčno in arganovo olje, karitejevo maslo, ter vrsta izvrstnih vlažilcev.

Kozmetika SkinPharma je izdelana v Galenskem laboratoriju Lekarne Ljubljana.

Oglasno sporočilo


Sledite nam