fbpx

Mesec Jamieson v Lekarni Ljubljana

Novice

Imetniki Kartice zvestobe Lekarne Ljubljana prejmete 10 % popusta na izdelke Jamieson. Akcija velja od 3. 11. do 30. 11. 2014 oz. do prodaje zalog v vseh enotah Lekarne Ljubljana in v spletni lekarni …

Imetniki Kartice zvestobe Lekarne Ljubljana prejmete 10 % popusta na izdelke Jamieson. Akcija velja od 3. 11. do 30. 11. 2014 oz. do prodaje zalog v vseh enotah Lekarne Ljubljana in v spletni lekarni Lekarna24ur. Popusti se med seboj ne seštevajo.

Več o podjetju in prehranskih dopolnilih Jamieson

Podjetje Jamieson Laboratories Ltd. je bilo ustanovljeno leta 1922 in velja za enega izmed vodilnih proizvajalcev prehranskih dopolnil na svetu. Vsi izdelki so izdelani po protokolu 360° čistost, ki vključuje najmanj 360 znanstvenih kontrol, usmerjenih biotestov in kliničnih postopkov, ki so del dobre proizvodne prakse (GMP), ki veljajo za standard pri farmacevtskih podjetjih. Kot takšno, se podjetje kot prvo podjetje na področju prehranskih dopolnil, revidira s strani Kanadskega ministrstva za zdravje kot farmacevtsko podjetje. Rezultat tega procesa so analizni certifikati za vsako serijo izdelkov, ki pričajo o dejanski čistosti in varnosti Jamieson izdelkov. Analizne certifikate lahko zahtevate po e-naslovu: [email protected]. Za vsak izdelek se lahko opiše tudi izvor učinkovine od kmetije do končnega izdelka. Kljub superiorni kvaliteti in dokazilom so izdelki Jamieson pogosto cenovno ugodnejša alternativa konkurenci na tržišču. Tako podjetje uveljavlja globalni slogan: Jamieson – ko prevlada kakovost, po dostopni ceni …

ll_banner_mesecna_akcija_jamieson_nov_2014_730x280

Ekipa v sektorju Razvoj in raziskave ima skupaj več kot 140 let izkušenj. V zadnjih 20 letih so razvili več kot 2000 unikatnih in inovativnih formul, namenjenih za celotno družino. Specializacija ekipe je usmerjena v uporabo čim bolj naravnih in učinkovitih sestavin (učinkovin in dodatkov) iz celotnega sveta – kjer te učinkovine najbolje uspevajo. Posebnost Jamieson je, da so poleg naravne učinkovine tudi vsi dodatki k tabletam, kapsulam in ostalim oblikam popolnoma naravni, brez sintetičnih dodatkov. Narava je namreč neprecenljiva.

Nobeno drugo prehransko dopolnilo ne dosega standardov, ki jih zase zahteva Jamieson v zvezi z močjo izdelkov. Vsak izdelek zagotavlja dosleden učinek v skladu s trditvami EFSE (European Food Safety Authority), preizkušeno biološko uporabnost in zajamčeno svežino. Patentirane formule: Mega Cal™ (5 različnih virov kalcija, ki skupaj tvorijo Krebsov cikel); Premium Quali®-D, svetovno inovacijo, prvi naravni vitamin D3 pridobljen iz najkakovostnejšega lanolina; Regenasure®, pridobivanje Glukozamina iz BIO koruze; patentirana antioksidanta: zeleni čaj Phytosome® in ekstrakt grozdnih pešk Phytosome®; Resveravine®, Resveratrol pridobljen iz ovoja grozdnih pešk; prvo naravno D-Manozo na tržišču, pridobljeno iz naravnega BIO procesa gojenja brusnic; itd., zagotavljajo absorpcijo in moč, ki je edinstvena na svetovnem tržišču.

Obstaja 360 razlogov, zakaj izbrati ravno Jamieson prehranska dopolnila. Med njimi pa tudi:

  • Sestavine in dodatki iz samo popolnoma naravnih virov innajčistejših krajev po celotnem svetu.
  • Zagotovljena izredno visoka varnost in moč vsakega izdelka, ki je edinstvena na našem tržišču.
  • Patentirane formule. Edinstvene formule, ki so nastale v svetovno priznanem oddelek razvoja in raziskav in temeljijo na več kot 90 letih znanja in izkušenj (zagotavljajo kar nad 80 % absorpcijo učinkovin).
  • Tradicija in zaupanje v Kanadi in po celotnem svetu že od leta 1922.

Oglasno sporočilo


Sledite nam