fbpx

Mesec alergij v Lekarni Ljubljana

Novice

Ne spreglejte izjemne ponudbe izdelkov za lajšanje alergije!

V Lekarni Ljubljana smo za imetnike Kartice zvestobe v mesecu aprilu pripravili akcijsko ponudbo za izdelke Reactin kapsuleVisiClear kapljice za oko in Olynth HA pršilo za nos za odrasle. Izdelke dobite ugodneje v vseh enotah Lekarne Ljubljana, tudi v spletni lekarni Lekarna24ur.

alergije-lekarna

Akcija velja od 1. 4. do 30. 4. 2013 oziroma do prodaje zalog za imetnike Kartice zvestobe. Popust ne velja za izdelke, ki so že v akciji ali katalogu ugodnosti. Popusti se ne seštevajo. Akcija je predvidena za prodajo v količinah, običajnih za gospodinjstva, in ne velja za pravne osebe.
Pred uporabo natančno preberite navodilo. O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom. Nakup zdravil brez recepta v tej akciji je mogoč v količinah, kot jih določa 60. člen Pravilnika o razvrščanju, predpisovanju in izdajanju zdravil za uporabo v humani medicini (Uradni list RS, št. 86/2008), preostalih izdelkov pa v količinah, ki jih svetujejo magistri farmacije, inženirji farmacije in farmacevtski tehniki.

Oglasno sporočilo


Sledite nam