fbpx

Mešalniki, ki bodo popolno(ma) zmešali vaše napitke

Novice, Prehrana, Zanimivo, Življenjski slog

Eden najpomembnejših dejavnikov v našem vsakdanu je prehrana, s katero lahko izboljšamo svoje počutje in zdravje.

Ste si zadali cilj, da boste živeli bolj zdravo, a vam to ne gre najbolje predvsem zaradi pomanjkanja časa? Nič hudega, mnogo se nas spopada s tem, ampak to še vedno ni razlog, da vržemo puško v koruzo.

Eden najpomembnejših dejavnikov v našem vsakdanu je prehrana in ravno s pravilnimi prehranjevalnimi navadami lahko izboljšamo svoje počutje in zdravje. Zagotovo si ob branju tega mislite: »saj to že vse vem, ravno za to nimam časa, povejte kaj novega«. No, pa vam povemo – da boste lažje začeli dan, pospešili prebavo ali pa premagali glavobol, ki ga je povzročil prejšnji večer, ni potrebno veliko – potrebujete samo mešalnik ter najljubše sestavine in en dva tri boste dobili najbolj okusne, hranljive in predvsem zdrave smutije in napitke.

Prišli smo do preproste rešitve za bolj zdravo življenje, potrebujemo pa še aparat, ki vam bo vse to omogočil.

Mešalnik za vso družino

Prvi v vrsti najbolj primernih mešalnikov je mešalnik Philips Avance Collection HR3655, ki s svojimi lastnostmi prepriča vsakogar. Tehnologija mešanja ProBlend 6 3D, s 1400 vati moči in hitrostjo do 35.000 vrtljajev na minuto, poskrbi za do 50 % bolj gladko in fino mešanje sestavin, s čimer iz njih sprosti še več hranilnih snovi in ostalih dobrot. Z njim lahko pustite svoji domišljiji prosto pot in ustvarjate svoje lastne recepte za napitke z vsemi naravnimi dobrotami najljubšega sadja in zelenjave. Dodate lahko tudi listnato zelenjavo, semena ter oreščke, ki poskrbijo za še večjo hranilno vrednost napitkov. In čeprav so oreščki trše strukture, to Philipsovega blenderja ne ustavi – primeren je namreč tudi za lomljenje ledu, ne samo oreščkov.

Ker imajo dobre napitke radi vsi, je Philipsov blender opremljen z 2-litrsko stekleno posodo, v kateri lahko pripravite do 2 litra napitka in razveselite vso družino – ali pa ga shranite za pozneje, če ga ne želite deliti z drugimi. Tudi če se vam mudi na pot in nimate časa spiti napitka v udobju doma, nič za to, poleg mikserja dobite tudi dva, praktično nezlomljiva, tritanska lončka prostornine 600 ml, v katerih si lahko pripravite napitek in ju enostavno spravite v torbo ali nahrbtnik za na pot.

Okusen napitek v nekaj sekundah

Če se vam zdi, da je zgoraj omenjeni blender  za začetek malce prehud zalogaj za vas, pa je tukaj njegov nežnejši brat, ki z zmogljivim 600 vatnim motorjem in s 5-krakim rezilom ProBlend poskrbi za odlične rezultate pri pripravi popolnih napitkov in hrane, saj kljub manjši moči zmeša tudi najtrše sestavine. Z izbiro ustrezne nastavitve meša z različnimi hitrostmi in na različnih stopnjah, tuj pa mu ni niti pulzni način mešanja, s katerim lahko priročno upravljate stopnjo in čas mešanja, da bodo vaši napitki in mešanice ravno pravega okusa in teksture. Tudi ta mešalnik pride v kompletu z visokokakovostno 2-litrsko stekleno posodo, ki preprečuje praske in vonj, njena druga odlična lastnost pa je tudi indikator nivoja vode in ročaj za enostavno uporabo in nalivanje, s katerim se boste izognili packariji na pultu.

Mini mešalnik za zdravje na poti

Če ste preprost človek, ki ne potrebuje veliko in je vedno na poti, je za vas brez dvoma prava izbira nov mini mešalnik Philips, s katerim lahko pripravljate različne recepte za napitke, mlečne napitke, juhe, omake, koktejle in vse ostalo kar vam srce poželi. Z vsemi glavnimi lastnostmi in odlikami svojih večjih vzornikov, je ta mini mixer z dodatno prenosno steklenico »On the go« idealen za vse, ki ste veliko od doma, saj vam omogoča, da v najljubših pripravljenih napitkih uživate kjerkoli. In brez skrbi, da bi po pripravi vašega napitka v kuhinji ostal nered – čiščenje blenderja je zelo enostavno in preprosto. Vse snemljive sestavne dele, vključno s snemljivim rezilom mešalnika, lahko pomivate v pomivalnem stroju, sistem za shranjevanje kabla pa za piko na i poskrbi, da bo vaša kuhinja res čista in urejena.

Ne glede na to ali ste ljubitelj bistrih in osvežujočih, tekočih in kremastih ali gostih in nasitnih napitkov, dejstvo je, da so s Philipsovimi mešalniki zdravi in okusni napitki vedno na dosegu vaših rok. In da bo temu res tako, vam posredujemo še eno prepričljivo dejstvo – blender v vašem domu vas dokazano motivira k pogostejšemu uživanju sadja in zelenjave v vaši prehrani – pa dober tek!

Sledite nam