»Medtem ko vi spite, mi delamo!«

anonimni uporabnik, 03. maj 2018
Ostalo

Ena vodilnih poliklinik na Hrvaškem in širše, od pred kratkim pa tudi prva in edina poliklinika dentalne medicine z dnevno bolnišnico na Hrvaškem je Poliklinika IMED.

Pojem dnevna bolnišnica zajema celoten postopek od diagnostike, svetovanja in operacij v splošni anesteziji pa do okrevanja. Pacientom omogočamo bivanje v apartmaju s popolno oskrbo in nadzorom po operativnem posegu, na voljo pa jim je celotna zdravstvena ekipa, torej oralni kirurg, tehnik zobne protetike, polivalentni stomatolog, anesteziolog, zobni tehniki, anesteziološki tehnik, medicinske sestre in pomožno osebje; koga bodo potrebovali, je odvisno od zapletenosti posameznega posega.

Dolgoletne izkušnje naših strokovnjakov in same Poliklinike IMED so nam omogočile zasnovati popolnoma nov, edinstven in revolucionaren koncept v zobozdravstvu ALL IN ONE BY IMED, ki gre v korak z najnaprednejšimi svetovnimi stomatološkimi dosežki.

ALL IN ONE BY IMED je nastal kot rezultat naših dolgoletnih izkušenj, saj celoten proces zahteva vrhunsko izobraženost strokovnjakov ter primerno tehnološko opremljenost ordinacije, kirurške dvorane in dentalnega laboratorija. Ta koncept je namenjen vsem tistim, ki imajo hud strah pred zobozdravnikom, ki želijo biti v najmanjši možni meri odsotni od svojih dnevnih obveznosti in ki želijo na najudobnejši možen način prestati najzahtevnejše faze stomatološkega zdravljenja.

ALL IN ONE BY IMED je popolnoma neboleč, hiter, učinkovit in kakovosten način, da opravite večje in manjše posege, pri čemer se v ENKRATNEM POSEGU v SPLOŠNI (POPOLNI) NARKOZI opravijo vsi potrebni postopki. Izpulimo zobe, oblikujemo in nadgradimo kost, vstavimo vsadke, zobe zbrusimo in vzamemo odtis zob – vse obenem. To pomeni, da postopek, ki bi običajno zahteval več stopenj in obiskov zobozdravniške ambulante, zdaj opravimo ob ENEM OBISKU, medtem ko je pacient USPAVAN.

Tak pristop je mogoč po zaslugi naše dnevne bolnišnice, v sklopu katere tovrstne posege opravljamo rutinsko, varno in povsem neboleče. Okrevanje je hitro, pacient pa zapusti polikliniko z začasnimi protezami/zobmi, tako da mu ni treba jemati bolniškega dopusta.

All in one je koncept, ki se najbolje izkaže pri zapletenih primerih implantacije ali protetike, uporaben pa je tudi pri običajnih dentalnih posegih, če imajo pacienti hud strah pred zobozdravnikom ali pa preprosto želijo, da vse skupaj poteka nadvse udobno.

ALL IN ONE BY IMED se je razvil iz našega že dobro znanega in uveljavljenega IMED PROTOKOLA, ki vključuje sanacijo najbolj zapletenih stomatoloških primerov, tudi brezzobih čeljusti, v splošni anesteziji z izdelavo fiksnih začasnih mostičkov še isti dan. Razvili smo ga po 20 letih izkušenj in izpopolnjevanja v implantologiji, in kot tak spada v skupino redkih tovrstnih uveljavljenih konceptov za zdravljenje hujših stomatoloških primerov v svetu.

Vabimo vas, da nas pokličete na številko 003851/3668-936 in se pozanimate o naši Polikliniki IMED ter posegih, ki jih omogočamo. Tako se lahko sami prepričate, zakaj se številni pacienti odločajo za posege v splošni anesteziji in zakaj so navdušeni nad našim konceptom »Medtem ko vi spite, mi delamo!«.

 

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,439
23.04.2024 ob 09:18
296,847
23.04.2024 ob 07:43
112,980
21.04.2024 ob 01:00
Preberi več

Več novic

New Report

Close