fbpx

Mednarodna virtualna poletna šola »Think Globally, Live Virtually«

Dom & prosti čas, Novice

Edina mednarodna virtualna poletna šola v Sloveniji bo tudi sedmo leto zapored ponudila vrsto aktualnih vsebin s področij medkulturnega menedžmenta, internega komuniciranja …

Edina mednarodna virtualna poletna šola v Sloveniji bo tudi sedmo leto zapored ponudila vrsto aktualnih vsebin s področij medkulturnega menedžmenta, internega komuniciranja, organizacije dogodkov, upravljanja sprememb in ekonomske politike v medijih, digitalnih medijev. V poletni šoli pričakujemo rekordno število udeležencev iz 19 držav sveta.

Poletna šola bo potekala od 9. junija do 6. julija. Izbirate lahko med predmeti dodiplomskih in magistrskih programov, krajše oblike izobraževanj ali pa se udeležite samo online predavanj domačih in tujih predavateljev. V času poletne šole bo potekal tudi Mednarodni teden Creative Cross Cultural Communication. Otvoritev poletne šole bo 8. junija z otvoritvenim predavanjem dr. Amy Armstrong na temo »Think with compassion – Live with resilience«.

Več na http://www.fakulteta.doba.si/si/dogodki/2015/custvena-inteligenca-eq-v-poslovnem-svetu/

Brezplačno predavanje dr. Željka Ćurića v Kopru

Zeljko-Curic_e-novicePostanite proaktivni v vašem življenju, prevzemajte  pobudo in odgovornost v svoje roke. Udeležite se predavanja dr. Željka Ćurića, psihoterapevta, strokovnjaka na področju poslovne psihologije. Na predavanju, ki bo potekalo, 16. junija, v Kopru, se bomo posvetili *razumu in čustvom v poslovnem okolju* zablodam in napačnim prepričanjem glede čustev osnovnim strategijam na čustvenem področju ERA modelu v čustvenem managementu in sinergiji EQ, ASQ in IQ. Predavanje je brezplačno.

Več na http://www.fakulteta.doba.si/si/dogodki/2015/custvena-inteligenca-eq-v-poslovnem-svetu/

Oglasno sporočilo


Sledite nam