fbpx

Med.Over.Net tudi na Hrvaškem

Aktualno, Zanimivo

Med.Over.Net, največji slovenski zdravstveni portal, s 1. oktobrom tudi na Hrvaškem.

Med.Over.Net – največji slovenski portal na področju zdravstva in sociale, uporabnikom omogoča možnost soustvarjanja vsebin z vprašanji različnim strokovnjakom. S 1. oktobrom je portal svoje delovanje razširil na Republiko Hrvaško in tako uporabnikom nudi izmenjavo mnenj preko forumov ter spletne strani v hrvaškem jeziku.

123 strokovnjakov na voljo več kot milijon različnim uporabnikom mesečno

Na zdravstvenih forumih Med.Over.Net trenutno odgovarja več kot 100 strokovnjakov, zdravnikov in zdravstvenih delavcev, psihologov in drugih svetovalcev s področja zdravja in sociale.

Portal dopolnjujejo strokovni in poljudnoznanstveni prispevki, ki jih v uredništvo pripravljajo skupaj s strokovnjaki.

Med.Over.Net – pionir brezplačnih zdravstvenih nasvetov

»Med.Over.Net je kot pionir spletnih zdravstvenih nasvetov in forumov začel delovati že leta 2000. Vse do danes se je tehnično razvijal, dopolnjeval in vsebinsko bogatil. Slovenskemu zdravstvu je vzporedni steber, ki povezuje strokovnjake, uporabnike in zdravstvene organizacije. Še naprej želimo deliti znanje, prispevati k večji ozaveščenosti in dostop do informacij v domačem jeziku ponuditi tudi hrvaškim uporabnikom,«

pove urednica Med.Over.Net Sanja Sekač.

Hrvaški Med.Over.Net do konca leta z najmanj 10 strokovnimi forumi

S 1. oktobrom 2017 je model spletnih zdravstvenih nasvetov iz Slovenije začel delovati tudi na Hrvaškem. Učinkovito bo dopolnil ponudbo slovenskih zdravstvenih nasvetov. Omogočil bo, da uporabniki postavljajo vprašanja tudi v hrvaškem jeziku. Za slovenske uporabnike bo omogočil pridobitev drugega mnenja ali primerjavo zdravstvenih praks. Hrvaškim uporabnikom pa bo ponudil skoraj 1 milijon že objavljenih nasvetov na slovenskem portalu.

»Hrvaški Med.Over.Net začenjamo z obilico strokovnih zdravstvenih vsebin, ki smo jih pripravili v sodelovanju s strokovnjaki. Forumi bodo na začetku pokrivali naslednje tematike: Matične celice, Neplodnost, Ultrazvok v ginekologiji, Kotiček za biologijo, Virtualni kemijski laboratorij in Hujšanje. Prisluhnili bomo potrebam uporabnikov in skladno s tem tudi povečevali količino strokovnih forumov,« je ob zagonu Hrvaškega portala povedala glavna urednica, Jelena Latin.

Oba portala sta tesno prepletena in uresničujeta smernice, ki so si jih zastavile najnaprednejše države in temeljijo na povezovanju, zbliževanju ter izmenjavi informacij.

Postavitev hrvaškega portala je eden izmed načrtovanih korakov, ki so del poslanstva portala Med.Over.Net, saj ponuja vsakemu posamezniku odgovornost za zdravje in ga spodbuja, da aktivno poskrbi zase.

Povezava do hrvaškega portala: med.over.net/hr

 

 

 


Sledite nam