fbpx

mBills – Mobilna denarnica za vsakogar

Zanimivo, Življenjski slog

Z mBills je že danes mogoče plačevanje v vseh situacijah, ki jih našteva Evropska centralna banka v poročilu o uporabi gotovine in drugih plačilnih sredstev v evro območju. Da se rešitev tako hitro širi, omogoča tudi to, da lahko uporabnik postane vsakdo – ne glede na to, pri kateri banki ima nekdo odprt bančni račun, telefon katerega operacijskega sistema uporablja ali pri katerem mobilnem operaterju ima sklenjeno naročniško razmerje.

Mobilna denarnica mBills je iz mobilne aplikacije za plačevanje položnic postala mobilna denarnica, ki potrošnika podpira na vsakem koraku. V 2017 je dobila tudi strateškega partnerja v podjetju Petrol in se trgu skupaj z njim predstavila celo kot standard. Na voljo je namreč vsakomur – ni omejena na znamko telefona uporabnika (na voljo je tako za operacijski sistem iOS kot Android), niti na banko, pri kateri ima račun ali mobilnega operaterja, kjer ima sklenjeno naročniško razmerje. Poleg vsega omogoča tudi povezavo s karticami zvestobe, ki jih različne trgovine ponujajo.

‘Omrežje’, sestavljeno iz ponudnikov storitev in izdelkov, ki omogočajo plačevanje z mBills, se vztrajno širi. S tem se izpolnjuje ključna želja uporabnikov mobilne denarnice, da lahko s telefonom plačujejo v vseh situacijah. Po drugi strani tako tudi mBills vztrajno zasleduje svojo vizijo, da je za plačevanje česarkoli dovolj mobilni telefon z mBills.

»Uporabniki lahko že danes z mobilno denarnico mBills plačujejo hrano v restavracijah, pijačo v gostilnah, gorivo na bencinskih servisih, kupujejo vstopnice preko spleta, plačujejo smučarske karte, sadje in zelenjavo pri lokalnih kmetih, donirajo, kupujejo prek spleta, nakazujejo denar prijateljem, plačujejo položnice,« našteva Jerica Urbančič, vodja marketinga v MBILLS.

Pri vsem tem pa je največja prednost, dodaja Primož Zupan, direktor podjetja MBILLS, da lahko podjetja to možnost plačila svojim kupcem ponudijo praktično brez napora, dodatnih stroškov ali naprav. Na spletni strani mBills lahko postanejo ponudnik plačevanja z mBills v manj kot minuti in že takoj naslednji trenutek sprejmejo prvo plačilo z mobilno denarnico. To je tudi razlog, da je širitev tako zelo hitra, da se nova podjetja vključujejo praktično vsak dan, dodaja Zupan.


Sledite nam