Vse, kar vas zanima o mansardnih stanovanjih

Dogodki, Zanimivo

Na vsako vprašanje, kako prenoviti ali zgraditi svoj dom na tradicionalen način, vam strokovno odgovorijo.

V severnem predelu Ljubljane, tik ob Dunajski cesti, se v pritličju poslovnega objekta Rotonda nahaja razstavni salon Wienerberger  –  Center masivne gradnje. V njem bodo prijazno in strokovno odgovorili vsem, ki boste prišli z vprašanji, kako si prenoviti ali zgraditi svoj dom na tradicionalen način masivne opečne gradnje. Prvi strokovni dogodek z naslovom Moja mansarda bo potekal 14. februarja.

Sodobni gradbeni trendi in tisti, katerim bo gradbena stroka sledila v prihodnosti, namenjajo največ pozornosti učinkoviti rabi razpoložljivega materiala in energije. Med njimi je opeka priljubljen in dostopen material, ki predstavlja temelj energetsko učinkovite in trajnostne gradnje.  V Sloveniji je vodilni proizvajalec zidne opeke, strešnikov, fasadnih sistemov ter sistemskih rešitev opečne gradnje najvišjega kakovostnega razreda podjetje Wienerberger.

V želji, da bi bili graditelji, arhitekti, izvajalci ter trgovci z gradbenim materialom čim bolje seznanjeni s potrebnimi informacijami o opeki, opečnatih izdelkih ter masivni opečni gradnji, je Wienerberger v Ljubljani odprl Razstavni salon Wienerberger Center masivne gradnje. Vsi, ki želite svoj dom zgraditi iz dobre stare opeke ali načrtujete njegovo obnovo, boste v razstavnem salonu dobili kakovostne informacije o zeleni gradnji, o subvencijah eko sklada, informativne izračune materiala za gradnjo, priporočila strokovnjakov ter celovito tehnično podporo za gradnjo vašega doma. Če se boste predhodno prijavili, bodo za vas organizirali tudi brezplačne individualne posvete z arhitektom.

Razstavni salon so letos obogatili z dodatno ponudbo. Skozi vse leto bodo vsako drugo sredo v mesecu potekali brezplačni strokovni dogodki, na katerih bodo gostovali strokovnjaki z različnih področij gradnje. Napovednik predavanj si lahko ogledate tukaj.

Prvi v nizu dogodkov z naslovom Moja mansarda bo potekal v sredo, 14. februarja 2018 med 16.30 in 18. uro.

Vsi, ki si želite olajšati odločitve in prejeti nasvete pri obnovi ali gradnji mansarde, ste vljudno vabljeni na predavanje. Koristne nasvete bodo z vami delili proizvajalec strešnih oken  VELUX, priznana slovenska arhitekta in snovalca arhitekturne revije Outsider, Matevž in Nina Granda ter Wienerberger, ki bo predstavil zidne sisteme Porotherm in strešne sisteme  Tondach. Več o predavanju si lahko preberete tukaj.
Predavanje bo potekalo na valentinovo, zato bodo obiskovalce v salonu Wienerberger razvajali s prijetnimi presenečenji (pridite v dvoje), izžrebani srečnež pa bo prejel tudi privlačno nagrado.  Pohitite s prijavami, saj je število mest omejeno. Prijavite se lahko tukaj.

Pridite z vprašanji. Odidite z odgovori.

Vljudno vabljeni!

 

 

 

RSS Ustavi se!

 • C4
  Takratna izguba službe in nenadna smrt očeta so me pretresli do temeljev. V vrtincu zame že tako prehitrega življenjskega tempa, ki me je pogoltnil, in dodatnega šoka nisem mogla več dihati ...
 • Potlačen strah nezavedno prenašamo na potomce
  Zavedanje širšega družinskega konteksta vzorca potlačenja strahu nam daje možnost notranje biološke in psihološke osvoboditve ter omogoča, da potlačenega strahu ne prenašamo na naslednje potomce.
 • Kako preko strahov do samozavesti?
  Občasno me kontaktira kdo, ki bi želel imeti boljšo samozavest in pričakuje razrešitev svoje situacije v enem samem kratkem srečanju. Seveda je to mogoče. Toda čudeži se ne zgodijo vsak dan.
 • Moja prva ljubezen
  Klečanje na zemlji me približa tej Materi kot nič drugega. Bolj jo duham, bolj jo čutim, globlje zakopljem roke v prst, bolj se ji poklonim.
 • Moja pot do izgorelosti na grafu
  ... sledi faza psihoterapevtskega odpravljanja notranjih "moram" prisil, s spoznanjem, da se je nesmiselno do konca gnati za doseganje povečini ne lastne sreče in le kratkotrajnega zadovoljstva zase, ki bo trajalo samo dotlej ...