fbpx

Vse, kar vas zanima o mansardnih stanovanjih

Dogodki, Zanimivo

Na vsako vprašanje, kako prenoviti ali zgraditi svoj dom na tradicionalen način, vam strokovno odgovorijo.

V severnem predelu Ljubljane, tik ob Dunajski cesti, se v pritličju poslovnega objekta Rotonda nahaja razstavni salon Wienerberger  –  Center masivne gradnje. V njem bodo prijazno in strokovno odgovorili vsem, ki boste prišli z vprašanji, kako si prenoviti ali zgraditi svoj dom na tradicionalen način masivne opečne gradnje. Prvi strokovni dogodek z naslovom Moja mansarda bo potekal 14. februarja.

Sodobni gradbeni trendi in tisti, katerim bo gradbena stroka sledila v prihodnosti, namenjajo največ pozornosti učinkoviti rabi razpoložljivega materiala in energije. Med njimi je opeka priljubljen in dostopen material, ki predstavlja temelj energetsko učinkovite in trajnostne gradnje.  V Sloveniji je vodilni proizvajalec zidne opeke, strešnikov, fasadnih sistemov ter sistemskih rešitev opečne gradnje najvišjega kakovostnega razreda podjetje Wienerberger.

V želji, da bi bili graditelji, arhitekti, izvajalci ter trgovci z gradbenim materialom čim bolje seznanjeni s potrebnimi informacijami o opeki, opečnatih izdelkih ter masivni opečni gradnji, je Wienerberger v Ljubljani odprl Razstavni salon Wienerberger Center masivne gradnje. Vsi, ki želite svoj dom zgraditi iz dobre stare opeke ali načrtujete njegovo obnovo, boste v razstavnem salonu dobili kakovostne informacije o zeleni gradnji, o subvencijah eko sklada, informativne izračune materiala za gradnjo, priporočila strokovnjakov ter celovito tehnično podporo za gradnjo vašega doma. Če se boste predhodno prijavili, bodo za vas organizirali tudi brezplačne individualne posvete z arhitektom.

Razstavni salon so letos obogatili z dodatno ponudbo. Skozi vse leto bodo vsako drugo sredo v mesecu potekali brezplačni strokovni dogodki, na katerih bodo gostovali strokovnjaki z različnih področij gradnje. Napovednik predavanj si lahko ogledate tukaj.

Prvi v nizu dogodkov z naslovom Moja mansarda bo potekal v sredo, 14. februarja 2018 med 16.30 in 18. uro.

Vsi, ki si želite olajšati odločitve in prejeti nasvete pri obnovi ali gradnji mansarde, ste vljudno vabljeni na predavanje. Koristne nasvete bodo z vami delili proizvajalec strešnih oken  VELUX, priznana slovenska arhitekta in snovalca arhitekturne revije Outsider, Matevž in Nina Granda ter Wienerberger, ki bo predstavil zidne sisteme Porotherm in strešne sisteme  Tondach. Več o predavanju si lahko preberete tukaj.
Predavanje bo potekalo na valentinovo, zato bodo obiskovalce v salonu Wienerberger razvajali s prijetnimi presenečenji (pridite v dvoje), izžrebani srečnež pa bo prejel tudi privlačno nagrado.  Pohitite s prijavami, saj je število mest omejeno. Prijavite se lahko tukaj.

Pridite z vprašanji. Odidite z odgovori.

Vljudno vabljeni!

 

 

 


Sledite nam