fbpx

Mali zvezdniški koraki – nagradni natečaj

Družina, Novice, Zanimivo

Sodelujte v dobrodelnem nagradnem natečaju, s katerim želimo obuti in razveseliti čim več slovenskih otrok.

Juhu, nov nagradni natečaj je tu! Tokrat še posebej zvezdniški, srčen in igriv.

Si želite, da vaš otrok postane zvezdnik videa jesenske kolekcije Deichmann za otroke, osvoji profesionalno spominsko fotografiranje in še Deichmann bon v protivrednosti 250 € za celo družino?

Pošljite amatersko fotografijo svojega otroka (ne glede na tematiko, kraj ali čas dogajanja) in sodelujte v nagradnem natečaju. Ustvarite nepozabno spominsko fotografijo! Nagradni natečaj poteka do 15. septembra 2016 do polnoči.

Naložite priljubljeno fotografijo svojega otroka in
s
odelujte v nagradni igri!

To pa še ni vse – skupaj z Deichmannom želimo obuti in razveseliti čim več slovenskih otrok. Vsaka poslana fotografija bo omogočila in označila malo zvezdico, da bo lažje in pogumneje stopila ter osvojila svet. Od vsakega prispevka bomo namreč darovali 15 centov in bon za nakup otroških čevljev, v zbrani protivrednosti, darovali Anini zvezdici.

K sodelovanju povabite tudi prijatelje in znance!

izbrani so 3 zmagovalci: Aida Zukič, Nataša Dobršek, Vesna Muhić, ki bodo obdarjeni z bonom v protivrednosti 15€ za nakup čevljev, obenem pa so se uvrstili v finale, kjer se še vedno potegujejo za vrsto privlačnih nagrad.

nagrajenci drugega tedna so: Enisa Šmrković, Andreja Čuk Švigelj, Franc Sitar. Nagrajenci bodo obdarjeni z bonom v protivrednosti 15€ za nakup čevljev, obenem pa so se uvrstili v finale, kjer se še vedno potegujejo za vrsto privlačnih nagrad.

nagrajenci tretjega tedna so: Tom Šuligoj, Taira Karaosmanović, Romana Marolt. Obdarjeni bodo z bonom v protivrednosti 15€ za nakup čevljev, obenem pa so se uvrstili v finale, kjer se še vedno potegujejo za vrsto privlačnih nagrad.

nagrajenci tretjega tedna so: Aleksandra Klobučar, Jasmina Popovič, Metka Modic. Nagrajenci bodo obdarjeni z bonom v protivrednosti 15€ za nakup čevljev, obenem pa so se uvrstili v finale, kjer se še vedno potegujejo za vrsto privlačnih nagrad.

nagrajenci tretjega tedna so: Janja Pristavec, Nerina Salihović, Petra Gutić Nabernik. Nagrajenci bodo obdarjeni z bonom v protivrednosti 15€ za nakup čevljev, obenem pa so se uvrstili v finale, kjer se še vedno potegujejo za vrsto privlačnih nagrad.

Znani so otroški obrazi, ki so se uvrstili v finale nagradnega natečaja in se potegujejo za vrsto privlačnih nagrad.

Prišel je ponedeljek in z njim težko pričakovani zmagovalec naših Malih zvezdniških korakov, ki smo ga izbrali s pomočjo Ane Lukner (Anina zvezdica).

Glavno nagrado – profesionalno fotografiranje s slovenskim fotografom, komplet osmih fotografij za osebni arhiv v digitalni obliki, spominsko knjigo s fotografijami, zvezdniški nastop v videu jesenske kampanje za otroške čevlje in Deichmann vrednostni bon za 250 € prejme simpatična triletnica Naomi Šuligoj. Iskrene čestitke!

Vsem bi se zahvalili za sodelovanje, vaši prispevki so bili čudoviti! Z vašo pomočjo bo obutih 20 otrok Anine zvezdice.


Sledite nam