fbpx

Mali bolni junaki se borijo za lepši svet

Kam po pomoč

Bolni otroci se želijo učiti, raziskovati, predvsem pa živeti brez bolečine.

Bolni otroci se želijo učiti, raziskovati, predvsem pa živeti brez bolečine. Namesto brezskrbnosti se mnogo prezgodaj soočijo s številnimi težkimi življenjskimi vprašanji. Predstava o idealnem svetu se jim vse prezgodaj prične rušiti. Kljub temu je v njih veliko vere in moči s katerima vzbujajo spoštovanje.

Pogosto, še posebej nekoliko večje male junake, žalostijo spremljajoče okoliščine, ki obremenjujejo njihove starše v času, ko bi se bilo potrebno primarno osredotočili na boj z boleznijo. V takšnih trenutkih bi dali vse, da bi znali in zmogli te okoliščine izboljšati. Včasih pa si tega želijo za svoje bolne prijatelje.

0E0F9444-D7D1-11E1-A839-C9BD65B94067

V Ustanovi Fundacija za pomoč otrokom so se posvetovali z malimi junaki, ki so premagali bolezen in spoznali njihovo nepopisno ljubezen iz katere so črpali moč, ki jo nosijo v sebi. Z močjo njihove modrosti in dobre energije, ki jo razširjajo, so našli način, kako vse te izkušnje prenesti v življenja posameznikov, ki se soočajo sami v raznih težkih, neprijetnih, včasih tudi nepravičnih ali stresnih življenjskih situacijah. In našli so pot do lepšega življenja vsakega posameznika, ki si želi v svoje življenje vnesti pozitivnost in modrosti, ki jih mali junaki iz srca želijo deliti med ljudi. S starši namreč pogosto ne želijo zbujati pozornosti, ob stiku s tistimi, ki z njimi izkušnjo delijo, pa lažje odprejo srce.

Ustanova Fundacija za pomoč otrokom že tri leta sodeluje s podjetjem Swarovski, ki prostovoljcem omogoča ročno izdelavo majic s pozitivnimi sporočili iz kristalov Swarovski. Vsaka majica je edinstvena in neponovljiva, njena vrednost pa je prilagojena poslanstvu, da bi se širila med ljudmi.

17459126-D7D1-11E1-9861-C9BD65B94067

V vsaki majici se prepletajo modrosti malih bolnih junakov, ljubezen prostovoljcev in druge dobre energije. Fundacija je lani prejela tudi svetovno dobrodelno licenco za kristale Swarovski pod nazivom Charity Jewellery & Products made with Swarovski Elements, zato ima vsaka majica tudi to dodano vrednost.

Za vsakim sporočilom, ki ga boste nosili, stoji srčna želja malega junaka poslati prav to sporočilo v svet z upanjem, da ga bo le-ta upošteval.

Želijo si, da bi pomagali malim junakom širiti njihove pozitivne misli. S podporo projektu boste polepšali svoj vsakdan, vsakdan sodelavcev, prijateljev znancev ter tudi neznancev, ki bodo majico zagotovo opazili.

Mali bolni junaki se borijo za lepši svet – pomagajmo jim!

Obiščite forum Bolni otroci – pravno in splošno svetovanje, kjer so objavljene številne izpovedi in izkušnje staršev otrok, ki so se znašli v stiski.


Sledite nam