fbpx

Majhna pozornost za lep dan

Novice

Spet so tu šolski dnevi in letos imate priložnost prve korake čez šolski prag obeležiti na prav poseben način – s fotografijo, ki jo v obliki razglednice pošljete starim staršem. Postopek je …

Spet so tu šolski dnevi in letos imate priložnost prve korake čez šolski prag obeležiti na prav poseben način – s fotografijo, ki jo v obliki razglednice pošljete starim staršem. Postopek je brezplačen in zelo enostaven – že vnaprej lahko izpolnite, kaj bi radi sporočili babici in dedku; ko posnamete fotografijo, pa jo le še naložite v poseben obrazec in naslovnik bo v nabiralnik dobil lep spomin na začetek velike pustolovščine.

Več informacij in obrazec za sodelovanje je objavljenih na spletni strani http://irido.pgtb.me/Fx9XkK. Stari starši se bodo gotovo razveselili fotografije vnučka – šolarja.

banner-adriatic

V današnjem času mobilnih telefonov in družabnih omrežij smo na klasične fotografije in razglednice kar pozabili, čeprav so lepa pozornost in nekaj, kar lahko babice pokažejo svojim prijateljicam. Še posebej, če je to fotografija njihovega vnučka z rumeno rutko in šolsko torbo.

Vsem, ki so v teh dneh sedli v šolske klopi, želimo zabavno, njihovim staršem pa predvsem mirno šolsko leto!

Oglasno sporočilo


Sledite nam