fbpx

Mag. Uroš Drčić, moderator na portalu Med.Over.Net

Moderatorji, Obvestila

Predstavljamo vam moderatorja na forumu Izgorelost ter Partnerska in družinska posvetovalnica, kjer nudi strokovno pomoč.

Uroš Drčić

Drage uporabnice in uporabniki spletnega portala in forumov Med.Over.Net,

predstavljamo vam moderatorja na forumu Izgorelost in forumu Partnerska in družinska posvetovalnica, kjer nudi podporo in strokovno pomoč ljudem, ki se srečajo z izgorelostjo in/ali s težavami v odnosu do sebe in svojim partnerjem.

Mag. Uroš Drčić, transakcijski analitik – psihoterapevt

Uros Drčić

Mag. Uroš Drčić je transakcijski analitik – psihoterapevt.

Je direktor Zavoda Revita, center za svetovanje in izgorelost, kjer vodi prakso individualne, partnerske in skupinske psihoterapije ter psihosocialnega svetovanja. Skozi leta psihosocialnega dela je tudi na podlagi lastne izkušnje izgorelosti dal poseben poudarek pomoči osebam s težavami s prekomernim izčrpavanjem. Vodi tudi svetovalno skupino prav za osebe s takimi težavami in je moderator foruma Izgorelost.

Znanja in veščine s področja psihoterapije je pridobil v okviru študija na Univerzi Sigmunda Freuda ter specialističnega študija psihoterapije transakcijske analize na Psihopolis inštitutu pod mentorstvom priznanega psihoterapevta Zorana Milivojevića, TSTA.

Je član Mednarodne zveze za transakcijsko analizo (ITAA). Poleg privatne prakse je Uroš v preteklosti več let delal kot psihoterapevt v programu za psihosocialno rehabilitacijo zasvojenih s prepovedanimi drogami Društva Projekt Človek.
Več o Uroš Drčić …

Svojci lahko pomagajo preprečiti popolno izgorelost

Sledite nam