fbpx

Mag. Mia Bone

Intervju, Video

Diplomirana psihologinja, osebni in poslovni coach, ter moderatroka foruma Antistresne strategije, kjer uporabnikom svetuje, kako prepoznati obraze stresa in kako se jim uspešno zoperstaviti.

Mag.Mia Bone, je diplomirana psihologinja, osebni in poslovni coach, ter moderatroka foruma Antistresne strategije, kjer uporabnikom svetuje, kako prepoznati različne vrste stresa in  kako se mu uspešno zoprstaviti.

Vabljeni na forum Antistresne strategije

Prisluhnite kratkemu intervjuju, v katerem je Mia zaupala, kje tičijo razlogi, zaradi katerih smo ljudje navkljub dopustu, še vedno močno pod stresom, ko se vračamo v službo. Podala je kar nekaj nasvetov, kako se čim bolj preprosto in s čim manj stresa aklimatizirati. Kako lahko starši pomagate otrokom, da bo povratek  v šolske klopi po dolgih poletnih počitnicah čim manj stresen in kaj lahko naredi posameznik, če ga po prihodu v službo, delovno mesto več ne čaka.

Intervju z mag. Mio Bone, univ. dipl. psih., osebni in poslovni coach, ter moderatorka foruma Antistresne strategije, (1. in 2. del)

 

 


Sledite nam