fbpx

Luka Dončić, Tadej Toš, Enis Bešlagić v kampanji za Poli hammy

Družina, Otroški svet, Prehrana, Zanimivo, Življenjski slog

Ob Poli smo zrastle že številne generacije. Njena izredna kakovost priča o tem, da je po 44 letih še vedno trdno z nami. In da si upa iti še dlje. Zato nam sedaj s ponosom predstavlja najboljšo piščančjo šunko Poli hammy.

V kampanji za nov izdelek ikonične blagovne znamke Poli iz Perutnine Ptuj sodelujejo znani obrazi s sveta športa in zabave – košarkarski zvezdnik Luka Dončić ter igralca Tadej Toš in Enis Bešlagić. Poli z novim izdelkom Poli hammy vstopa v novo kategorijo šunk in šunkaric, na prodajnih policah ga najdete od konca meseca oktobra.

Luka Dončić

Poli hammy razvita s posluhom za potrebe in pričakovanja potrošnikov

Več kot 2000 sodelujočih v raziskavi Valicona blagovno znamko Poli doživlja izrazito pozitivno, kot znamko št.1, ki se močno povezuje z inovacijami, spremembami in novostmi, zato lansiranje Poli piščančje šunke z imenom Poli hammy ne predstavlja izrazitega presenečenja in je pozitivno sprejeto.

Pred lansiranjem na trg je Perutnina Ptuj z raziskavami v Sloveniji, na Hrvaškem, Srbiji ter Bosni in Hercegovini pri potrošnikih preverila idejo o širitvi blagovne znamke Poli v novo kategorijo piščančjih šunk in šunkaric, koncept, izdelek in ime.

Samo za velike … POLI HAMMY. Nova piščančja šunka.

Vsi si želimo lahke in okusne hrane, nekaj, kar si lahko pripravimo hitro, na različne načine, v raznovrstnih jedeh in z mnogimi dodatki. Odlično rešitev predstavlja nova piščančja šunka Poli hammy.


Poli hammy klobasa

Kar 90 % piščančjega mesa

Poli hammy je skrbno pripravljena iz visoko kakovostnega piščančjega mesa. V ustih je sočna in mehka. Navdušuje nas s prijetno svetlo roza barvo, strukturo šunke in nežnim vonjem. Lahko jo dobimo že narezano, v različnih velikostih in pakiranjih.

Več na www.poli.si.


Sledite nam