fbpx

Lokalno in ekološko je vedno najboljše

Dogodki, Prehrana, Zanimivo

Organizatorji projekta smo za vas, skupaj s ponudniki, pripravili posebno pogostitev, ki jo bo spremljala glasba. …

V A B I L O

Organizatorji projekta Nakupujmo skupaj si že četrto leto prizadevamo, da bi čim več ljudem omogočili nakup kakovostnih, okusnih in zdravih lokalnih ter ekoloških pridelkov in izdelkov po ugodnih cenah, ki pa so hkrati pravične do kmetov in drugih ponudnikov. Za naš četrti rojstni dan smo pripravili poseben dogodek za člane in za tiste, ki želite postati člani, pa tudi za vse ostale.

 

Vabimo vas na zadnje letošnje druženje ob prevzemu naročenih izdelkov in praznovanje našega 4. rojstnega dne, v sredo, 21. decembra 2016 med 15. in 18. uro na lokaciji Stara tržnica Šiška v Ljubljani.

Organizatorji projekta smo za vas, skupaj s ponudniki, pripravili posebno pogostitev, ki jo bo spremljala glasba. Ker pa smo skupnost ponudnikov, članov in organizatorjev, se nam zdi prav, da za naš skupni rojstni dan pripravimo presenečenje drug za drugega in s tem hkrati naredimo nekaj dobrega tudi za koga izven našega kroga. Na dogodku bomo zato tudi dobrodelno naravnani. Vsi obiskovalci ste vabljeni, da  donirate živila, ki jih bomo organizatorji, skupaj z donacijo ponudnikov, po koncu dogodka predali Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje.

Povabite tudi prijatelje, znance in sorodnike, da se skupaj poveselimo in naredimo nekaj dobrega za soljudi. Dobrodošli prav vsi!

Ekipa Nakupujmo skupaj: Andrej, 3xMaja, Marjana, Mojca, Neja, Jasna, Sabina, Simon, Uroš, Urša, Tina, Tomaž, Tjaša, Davorin

Dodatne informacije

E-pošta: [email protected]   GSM: 040 552 836    spletna stran: www.nakupujmoskupaj.si

 


Sledite nam