fbpx

LL Grosist v Litiji odprl specializirano prodajalno z medicinskimi pripomočki LL Viva

Aktualno, Zdravje

Litija je dobila novo sodobno specializirano prodajalno LL Viva z medicinskimi pripomočki, zdravili brez recepta ter drugimi izdelki za ohranjanje zdravja in dobrega počutja. LL Grosist je v ponedeljek, 15. marca, odprl svojo četrto specializirano prodajalno.

V prostorih Doma Tisje v Litiji je LL Grosist uredil sodobno specializirano prodajalno LL Viva. V LL Vivi na prvo mesto postavljajo skrb za ohranjanje zdravja in dobrega počutja ter izboljšanje kakovosti življenja vseh starostnih skupin, še posebej starejših in oseb z gibalnimi omejitvami.

Strankam so na voljo pripomočki za pomoč starejšim pri vsakdanjih opravilih, pripomočki za gibalno ovirane osebe, ortopedska obutev, opornice, diagnostični aparati, izdelki za oskrbo poškodb in ran, kozmetični izdelki, otroški program, živila za posebne prehranske in zdravstvene namene, izdelki za odpravljanje oziroma lajšanje težav, povezanih z boleznimi sodobnega časa, in številni drugi izdelki.

“Prebivalcem Litije in njene širše okolice želimo z odprtjem specializirane prodajalne LL Viva olajšati dostop do kakovostnih izdelkov za pomoč pri ohranjanju zdravja in dobrega počutja,” je povedala mag. Andreja Leskovec, direktorica LL Grosista. “Sodelavca LL Vive vam bosta v pomoč s strokovnimi nasveti o pravilni in varni uporabi izdelkov, ko se bodo epidemiološke razmere izboljšale, pa bosta izvajala tudi preventivne meritve s svetovanjem,” je še dodala in poudarila, da je LL Grosist zasnoval LL Vivo s ciljem izboljšati mobilnost ljudi, podaljšati neodvisnost starejših ter omogočiti lažje in lepše življenje vsakemu posamezniku.

Direktor Lekarne Ljubljana dr. Marjan Sedej je ob odprtju nove prodajalne LL Viva ponovno izpostavil: “Poslanstvo Lekarne Ljubljana, ki je ustanoviteljica LL Grosista, je zagotavljati storitve na najvišji strokovni ravni ter čim boljšo oskrbo in enostaven dostop do svetovanja ter kakovostnih medicinskih pripomočkov in drugih izdelkov za vse prebivalce. Z razvojem maloprodajne mreže specializiranih prodajaln dopolnjujemo dejavnost LL Grosista in povezujemo delovanje Lekarne Ljubljana, Ljubhospica in LL Grosista v skrbi za izboljšanje kakovosti življenja ljudi.

LL Viva Litija se nahaja na Ljubljanski cesti 3 (v Domu Tisje). Odprta je od ponedeljka do petka od 9. do 17. ure, njen vodja pa je Tilen Rebolj, farm. tehn.


Sledite nam