fbpx

Ljubljana Yoga Conference!

Novice

Vabimo vas, da se nam pridružite na čudovitem popotovanju odkrivanja novih znanj, pridobivanja novih izkušenj in rasti.

4-6 oktober 2013, Ljubljana, Slovenia

yoga-amritam-1

foto:Darja Vidmar

Druga tradicionalna jogiska konferenca Ljubljana Yoga Conference (LYC 2013), največji dogodek svoje vrste v vzhodni Evropi se bo letos odvijala med 4. in 6. oktobrom 2013.

LYC privlači na stotine joga navdušencev od vsepovsod in je namenjena ljudem na vseh stopnjah svojega jogiskega potovanja – od popolnih začetnikov do naprednih praktikantov.

Ljubljana Yoga Conference je letni holistični dogodek s širokim izborom vrhunskih učiteljev joge, telesnih terapevtov in ostalih strokovnjakov z jogo povezanih stvari.

Program vključuje dve posebni predkonferenčni delavnici in več kot 30 delavnic med konferenco. Na LYC bodo predstavljeni različni stili joge vključno z Ashtanga, Jivamukti, Dharma, Iyengar, Hatha jogo itd.

Letošnji izbor učiteljev vključuje Patrick Broome, Petros Haffenrichter (Jivamukti joga), Pau Castellsagué (tajska joga masaža / Acro joga); Christine May (Prana Flow joga), Yiannis Andritsos (Dharma joga) če jih naštejemo le nekaj.

Dogodek se bo odvijal v hotelu in kongresnem centru MONS, ki se nahaja na obrobju Ljubljane in je le nekaj minut od mestnega središča.

Vabimo vas, da se nam pridružite na čudovitem popotovanju odkrivanja novih znanj, pridobivanja novih izkušenj in rasti. Pridite in se nam pridružite na tem zabavnem, izobraževalnem in resnično navdihujočem dogodku!

yoga-amritam-3 yoga-amritam-2
foto:Darja Vidmar

Vstopnice že od 60 EUR dalje

event-yoga-conference-ljubljana

Več informacij in registracija: http://www.ljubljanayogaconference.com, Facebook

foto:Darja Vidmar

Oglasno sporočilo

 


Sledite nam