fbpx

Ljubki malčki in njihove skrivnosti

Novice, Otroški svet, Zanimivo, Življenjski slog

Na otroških igriščih ne gre le za igranje, gre preizkušanje novih metod ustvarjanja madežev in izboljšanje tehnik …

Otroci so naše največje bogastvo, v naše življenje pridejo, da nas naučijo, kaj je njegov pravi pomen. Ta ljubka bitjeca nas razveseljujejo z vsako potezo. Z vsakim smrdljivim kakcem in goro perila, ki si je najbrž nismo predstavljali.

Tako so ljubki …

Tako je se torej vse spremeni v življenju … Od prioritet, dolgih vročih kopeli, zabave. Kar naenkrat lahko pozdravite življenje, v katerem že stotič gledate isti del Telebajskov. In vse se spremeni tudi v naših domovih …, ko se zdi, da je dnevna soba malčkov laboratorij za testiranje madežev.

bald-baby

… vendar imajo temno skrivnost

Zagotovo je to zgodilo tudi vam, kajne? Mislim, da to le ni naključje. To je nekaj, kar so ta mala ljubka bitjeca brez las podrobno načrtovala. Imenuje se: Zarota dojenčkov.

Resnica je takšna … Ne gre le za madeže, ki jih običajno povzročajo dojenčki. Ne gre le za to, da je vaša najljubša srajca tik pred odhodom na eleganten dogodek, polulana. Ne! Vse to je del globalne mreže. Globalna zarota, ki zajema vse vrste oblačil in tkanin. Zloben načrt dojenčkov celega sveta, da smo prepuščeni njihovi milosti.

In veste kaj? Kar je bilo videti kot družinska mestna oaza, je pravzaprav veliko več kot to. Na otroških igriščih ne gre le za igranje, gre preizkušanje novih metod ustvarjanja madežev in izboljšanje tehnik. Tukaj se rojevajo najbolj zlobni načrti in novačijo novi člani zloglasne, ljubke združbe.

Vsi dojenčki so del globalne mreže

Vas zanima, kdaj se je vse začelo? Se spominjate, drage mame, ko ste v času nosečnosti uživali v skodelici čaja in družbi, prav tako noseče, prijateljice. Še preden vam je uspelo narediti prvi požirek, se je zgodilo. Prišlo je nepričakovano. Iz temnih globin vašega nosečniškega trebuščka, vas je malo bitjece brcnilo in skodelica čaja je zaznamovala čudovito majico.

Zagotovo ste vse mame pa tudi očetje imelo posebno nego las …. z mlečnimi kulturami. Mali zakladek je mirno spal na vaši rami, ko se je zgodilo … Posebna nega za lase, bogata s kalcijem in želodčnimi sokovi.

Nekaj mesecev ste najbrž začeli opažati nepojasnjene stvari. Najverjetneje ste za to krivili pomanjkanje spanca, pa vendar je bilo nekaj več. Usta, polna špinače, so se razširila v ljubki dvozobi nasmeh, katerega posledica so bili unikatni vzorci na novi obleki, korenčkova sled na namiznem prtu, nepričakovan kakec na prevleki otroškega avtomobilskega sedeža. In še veliko več ….Vsakič, ko pozornost ni bila namenjena našim otrokom, je nastal nov madež.

Ne skrbite. Obstaja rešitev, da se znebite katerega koli madeža

Morda ne morete nadzorovati njih, lahko pa nadzorujete posledice teh otroških »zločinovi«. Persil detergenti so svetla luč na koncu tunela, rešitev za vse vaše težave, no, madeže.

Kaj pravijo uporabnice našega foruma?

Ena pač, ki povpraša pravi:

»No zdaj pa jaz vprašam: tako ste hvalile poceni diskontne praške … Pa sem rekla probajmo. Vau, kako fino nebelo perilo sem dobila ven. Prej sem vedno in sedaj znova prala s Persil Gold Plus. Res je dražji. Ampak … ostala mi je skoraj cela škatla tega praška, meni ni dober niti za pisano perilo. Pa ne me napadat, ampak povem svoje mnenje. Po pranju s Persil Goldom je res snežno belo perilo, diši po čistoči, ne rabi niti kakšnega mehčalca. Ampak tale iz diskonta je zame osebno obup. Sedaj pa se vprašujem kako in zakaj ste ga tako hvalile. Kaj pa belo perilo, pa ja ne bom hodila okrog v zapranem – pa čeprav -spodnjem perilu, v brisačah ki so nikakršne, posteljnina, no ne vem. Tudi sama pač poskušam šparat , zato uporaba Tandila, ampak. No bom samo brala odgovore, pa da vidim. Si ne predstavljam da bi morala kakšne pajacke, pa spodnje hlačke od malih s tem prat. Hvala bogu so večji. Ampak ko sem videla ubitost sp. perila od pubertetnice, pa ostalega, me je vse minilo. Pa brez zajedljivih odgovorov, če se da jasno. Saj vem da se ne da, ampak …«

.Prinasa pravi podobno:

»Evo, jaz sem super zadovoljna stranka diskotnih trgovin, praktično vse kupujem tam (pa imava oba nadpovprečno plačo). Uporabljala sem tudi njihov prašek, ker mi je blo škoda dat denar za dražji prašek.
Jst sem bila kar zadovoljna, čeprav 100% pa ni bil. Pa perilo je bilo popolnoma brez vonja.
No pol sem pa po nasvetu prijateljice kupila Persil Gold (v Mullerju!!!!) … opaaaa, kaka razlika. Ja, bolje opere, perilo je bolj bele in ima nežen vonj.«

Uporabnica »persil« poroča:

»Danes sem prvič kupila Persil expert prah, oprala brisače in prte na 60, vse stare zaprane fleke je opralo, cunje so prišle ven snežno bele in kar je barvanega pa svetleče barve … totalno pozitivno presenečena, ka me edino moti da cunje nimajo močnega vonja, drugače pa sem probala vse … trenutno persil prekaša vse«

Bavbav pravi:

»Jaz uporabljam prašek Persil, mehčalec pa Silan in perilo mi še nikoli do zdaj ni smrdelo. Pa recimo tudi pustim perilo čez noč v stroju, pa ga zjutraj obesim pa zmeraj diši. Tako da ni kriv ne mehčalec, ne prašek – mogoče stvar okusa?? Poskusi zamenjati mehčalec. Zelo hvalijo …«


Sledite nam